Ilyen vagy, ha Bika vagy – A Bika jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Bika vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Megfontolt Kép forrása: visionlosangeles.com

Bikaként egyik fő erényed a megfontoltság. Akkor is kényelmes tempóban haladsz, amikor nagy horderejű dolgokban tevékenykedsz.

Úgy véled, a kapkodás nem vezet jóra, és kifejezetten zavar, ha mások sürgetnek, siettetnek. Szinte sosem kockáztatsz, ha pedig pénzügyekről van szó, különösen körültekintően viselkedsz.

Felesleges dolgokat nem vásárolsz, minden kiadásodat alapos mérlegelés előzi meg.

 

Türelmes Kép forrása: chasezzz.tumblr.com

A megfontoltság mellett a másik fő erényed a türelem.

Toleráns, empatikus személyiséged miatt az emberek könnyen a bizalmukba fogadnak, a környezetedben lévők pedig szívesen időznek a társaságodban.

Híres vagy önuralmadról, képes vagy bárkinek bármit elnézni.

Ez persze nem azt jelenti, hogy hagyod, hogy a fejeden ugráljanak, de tény, hogy nem lehet egykönnyen kihozni a sodrodból.

 

Az "ilyen vagy ha..." sorozat további részei

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!