Ilyen tulajdonságokkal születik majd a gyermeked - a csillagjegye elárulja!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Mindig izgalommal teli találgatásokkal telik az a néhány hónap, amíg születendő gyermekünkre várakozunk. Vajon kire fog hasonlítani? Fiú lesz, vagy lány? És mi a helyzet a tulajdonságokkal? A horoszkópok általános jellemzéseiknek köszönhetően már az alapvető jellemvonásokra is következtethetsz.

 
 
 
 
 
 
Bak gyermek Kép forrása: Eugeniavv

A bak gyermek kevésbé társaságkedvelő, sokszor inkább magának való, egyedül is szívesen játszik.

Társaságban gyakran szégyellős, visszahúzódó, és önbizalom-hiányos is lehet, ezért a szülőknek bátorítaniuk kell minden lehetséges módon. Erre kiváló lehetőség az elismerés, amit nagyon igényel.

Fontos azonban, hogy nem szabad mindent ráhagyni, mert könnyen ráerőltetheti környezetére az akaratát. Kitartó, makacs, és nehezen felejt, ezért el kell kerülni megbántását.

Hirtelenséggel nem lehet rá hatni, mélyenszántó gondolatokkal és érzelmekkel azonban igen. Általában lassan valósítja meg a terveit, de türelmes és körültekintő, gyakorlatias. Szereti a rendet, megfontolt, összeszedett.

 
 
 
 
 
 
Vízöntő gyermek Kép forrása: Eugeniavv

Rendkívül érdeklődő, okos gyermek, aki már egészen kiskorában elkezd érdeklődni a modern újítások, technika iránt.

Szívesen kísérletezik, kutat fel új dolgokat – alkotókészségében célszerű támogatni, hiszen ez a vízöntő gyermek alapszükséglete.

Ugyanakkor meg kell tanítani számára azt is, hogy a realitás az, amire elsődlegesen támaszkodnunk kell.

Remekül kiismeri az embereket, ez – természetes őszinteségével párosulva – időnként bántó is lehet az érzékenyebb emberek számára.

A vízöntő mindezek mellett optimista, barátságos és humánus, azonban hajlamos lehet a lázadozásra, és arra, hogy túlidealizálja a dolgokat.

Gyakoriak lehetnek a hangulatingadozásai, a negatív hullámvölgyekből pedig legtöbbször csak új dolgok kipróbálásával lehet kizökkenteni.