Ilyen személyiség vagy az indián zodiákusod alapján

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

A nyugati horoszkópon, csillagjegyeken kívül számos másik népnek vannak saját asztrológiai jegyei, saját horoszkópja. Az indiánoknak is létezik saját állatöve, amelyben valóban csak állatok szerepelnek a jegyekként, hiszen az ő kultúrájuk úgy tartja, hogy mindenkihez tartozik egy védőállat, aki születésétől kezdve vigyáz rá, és akinek a karakterjegyeit az illető magáénak tudhatja.

Az indián csillagjegyek között szintén 12 félét különböztetünk meg, mint az általunk ismert zodiákusban, és ezek a jegyek nagyjából egybeesnek a nyugati csillagjegyekkel. Születésnapod alapján cikkünkből megtudhatod, mely állat tartozik hozzád az indián horoszkópban, és milyen tulajdonságokkal rendelkezel eszerint.

A sólyom típusú emberek született vezetők, akik bármilyen helyzetben racionálisan és higgadtan képesek döntéseket hozni.

Egy sólyom soha nem fecsérli az idejét, addig üti a vasat, amíg az meleg, és mindig megteszi a szükséges lépéseket, ezért sokak szemében törtetőnek tűnhet.

A sólyom típusú emberek nagyon határozottak és az önbizalmuk is a helyén van, ám ez gyakran fordul át náluk beképzeltségbe, arroganciába.

Egy számára inspiráló környezetben a sólyom csak úgy szárnyal, mind a munkában mind a kapcsolatokban egyaránt, de ha nem érzi igazán jól magát a körülötte lévőkkel, durva, kiszámíthatlan, türelmetlen és túl érzékeny lehet.

Vadlúd, 12.22-01.19.

A vadlúd jegyének szülöttei nagyon kitartó, makacs és ambiciózus emberek, akik nagyon céltudatosak, és mindig elérik azt, amit kitűztek maguk elé.

Mivel bármi áron képesek arra, hogy megszerezzék, amit akarnak, általában nem várnak mások engedélyére még akkor sem, ha erre szükség lenne.

A vadlúd soha nem versenyezik másokkal, mindig az a célja, hogy magát győzze le, ez viszi előrébb az életben, ezért kiváló élsportolók és üzletemberek válhatnak belőlük.

Ha támogató család és barátok veszik körül, a vadlúd típusú ember kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani mindenben, amibe belekezd, szerettei körében nagyon humoros, társaságkedvelő, hűséges és odaadó tud lenni.

Azonban ha negatív hatások érik, a vadlúd könnyen válhat megszállottá, önpusztítóvá, aki maga miatt fog elbukni.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!