Mutatjuk, melyik háziállat illik hozzád a legjobban – Vajon jól választottál?

Kerekes Vivien
Írta: ,
Mutatjuk, melyik háziállat illik hozzád a legjobban – Vajon jól választottál?

Kép forrása: myperfectpetsandhome.com

Amikor szeretnél befogadni egy háziállatot, rengeteg szempontot kell figyelembe venned. Ezek közül is a legfontosabb, hogy a kiválasztott kedvenc mennyire passzol a személyiségedhez és ritmusodhoz: egy aktív életvitelű személynek olyan kisállatra van szüksége, aki képes tartani vele az iramot, míg egy nyugodtabb embernél fontos, hogy az új családtagnak is megfelelő legyen a pihentető életmód. Ha még te sem tudod, milyen állatot lenne érdemes örökbe fogadnod, hagyd, hogy a csillagjegyed is segítségedre legyen benne!

Mindig nyitott vagy a kalandokra és kirándulásokra, ezért olyan házi állatra van szükséged, amelyik egyedül is feltalálja magát, akár huzamosabb ideig is.

Emiatt érdemes egy teknőst hazavinned, ez az élőlény ugyanis megfelelő körülmények között remekül elvan, te pedig bűntudat nélkül vághatsz neki egy újabb túrának!

Vízöntő – Inkább a szabadság! Kép forrása: jw.org

Nincs még egy olyan csillagjegy, amelyiknek annyira fontos lenne a szabadság, mint neked. Nem szereted, ha komoly felelősség nyomja a vállad, egy kisállat pedig alaposan lekötné a szabadidődet – ráadásul nem akarod megfosztani őket a saját szabadságuktól sem.

Mivel természetedtől fogva segíteni szeretnél azoknak, akik bajban vannak, számodra a legjobb megoldás, ha egy állatmenhelyen kezdesz el önkénteskedni örökbefogadás helyett.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?