Az érzelmek embere: Ilyen együtt élni egy Rákkal

Horváth Petra
Írta: ,
Az érzelmek embere: Ilyen együtt élni egy Rákkal

Kép forrása: askovfinlayson.com

Most, hogy végig jártuk az összes csillagjegyet, elértünk az utolsóhoz, ami egy roppant bonyolult, mégis talán a legérzékenyebb jegy mind közül. A Rák férfiról az él a köztudatban, hogy szereti a változatosságot, a „vándorlást” és az érzelmek embere.

Azonban a kemény páncél alatt sokkal több rejlik, mint amit a külvilág felé mutat, amit viszont csak azok érthetnek meg igazán, akik együtt élnek ezzel a jeggyel, és testközelből tapasztalják nap, mint nap a fedetlen valóságot! Nézzük, mire számíthatnak azok, akik most készülnek összekötni az életüket egy Rák férfival.

Ha esik, fuss! Kép forrása: amancanfly.tumblr.com

A Rák jegy hangulata abszolút idomul az aktuális időjáráshoz.

Ezért is jellemző rá, hogy míg nyáron szinte majd kicsattan az energiától, és folyton a napon sütkérezne, addig télen, a borús, hideg napokon szinte ki sem dugja a fejét a páncéljából. Ha pedig nekiáll odakinn szakadni, jobban teszed, ha visszavonulót fújsz!

Ugyanis ilyenkor a Rák férfi nem csak maga alatt van, de gyakran ingerlékeny is, főként, ha pont ekkor szeretnéd vele megbeszélni, miért hagyta századjára is felhajtva az ülőkét a WC-ben.

Ez a fajta labilitás egyben előnnyé is kovácsolható, hiszen ha megtanulod kezelni az adott hangulatát, tudni fogod, mely pillanatokban érdemesebb felhozni a kényesebb témákat, és mikor hagyj neki inkább egy kis teret.

Fantáziálásból ötös

Míg sok jegyre jellemző, hogy tudományosan tekint a világra, elemezve és értelmezve azt, addig a Rák férfi sokkal inkább álmodozva réved a végtelenbe.

Félreértés ne essék, a Rák jegyűek is roppant intelligensek, csak sokkal inkább szeretnek a fantáziájuk után rohanni, és a megálmodott terveket megvalósítani, mint két lábon a földön járni.

Számukra a hétköznapi az unalmas, ezért mindig vágynak a változatosságra, arra, hogy valami újat fedezzenek fel, valami új fantáziát alkothassanak meg.

Néha kissé őrült tudós imidzs is jellemezheti őket, de nyugalom, abszolút barátságos faj, támadásra nem jellemző, de azért ne akard az útját állni.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv