Ilyen együtt élni egy Oroszlán férfival - Kösd fel a gatyád, mielőtt leüvölti!

Horváth Petra
Írta: ,
Ilyen együtt élni egy Oroszlán férfival - Kösd fel a gatyád, mielőtt leüvölti!

Folytatódjon a horoszkópos sorozatunk a nyár, és természetesen az állatvilág urával, az Oroszlánnal. Úgy gondolom, ezzel a csillagjeggyel sokatoknak volt dolga, már csak abból kiindulva, hogy imád a figyelem középpontjában lenni, tehát előbb-utóbb valahol biztosan összesodor az élet minket egy nemes példánnyal. Megfigyeléseim szerint az Oroszlánok esetében nem annyira szembetűnő az az éles ellentét, ami a női és férfi képviselők között szokott húzódni.

Akármelyikkel is élj együtt, jobb lesz, ha felkötöd a gatyád, mielőtt egy kényelmes ásítással leüvölti azt rólad. Első körben vizsgáljuk meg azokat az általános tényeket, melyeket egy Oroszlánról tudni érdemes. Amellett, hogy a hiúsága nem ismer határokat, imádja a tömjénezést, mindezek mellett viszont egy roppant szerető és odaadó társ tud lenni, ha megfelelően bánnak vele!

Hűtlenség? Felejtsd el! Kép forrása: machomoda.com.br

Érdekes kontraszt ez az Oroszlán esetében, ugyanis imádja a figyelmet, szabad szellemű és szeret egyszerre több vasat tartani a tűzbe, már ami a bókolást vagy a flörtölést illeti. Merthogy, ha az Oroszlánnak párja van, akkor kitartó és hűséges, és jaj, annak a nőnek, aki ugyanezt nem viszonozza irányába!

Mivel ez a jegy kifejezetten uralkodó típus, így szeret olykor tulajdonaként tekinteni a választottjára, mint egy becses ékre a birodalmában.

Ezt nem mindenki kezeli jól, főként, mert az Oroszlán borzasztó féltékeny tud lenni. Jobb esetben a párjára, de olykor inkább a figyelemre, amit nem ő kapnak, hanem más a környezetében.

Ha azonban kellő imádattal árasztod el, viszonzásul sosem látott odaadást tapasztalhatsz a részéről, és biztos lehetsz benne, hogy el fog halmozni minden földi jóval!

A tökéletes szerető Kép forrása: mariathne.tumblr.com

Ugyanez a hév jellemzi a hálószobai teljesítményét is. Szeret irányítani, a kezében tartja a szálak alakulását, és ami elég megosztó tulajdonsága, hogy imád játszadozni, mint minden nagymacska!

A végletekig képes feszíteni a partnere idegeit, amíg az már szinte könyörög a kegyelemért, és mikor kegyes hangulatában van, akkor a kedvező ítélet értelmében a magaslatokba repíti a megszenvedett áldozatot.

Vannak, akik ezt a tulajdonságát túl kegyetlennek titulálják, míg mások pontosan ezért imádják az Oroszlán szeretőt. Egy azonban garantált: mellette nem lesznek unalmasok az együttlétek!

Amit még biztosra vehetsz, hogy a kegyet, amiben részesít, időről-időre az orrod alá fogja dörgölni. Elvárja ugyanis, hogy ha már abban a hihetetlen szerencsében osztozhatsz, hogy egy Oroszlán a szeretőd, akkor ajnározd is érte minden adandó alkalommal, tehát lényegében állandóan!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv