Ilyen együtt élni egy Oroszlán férfival – Kösd fel a gatyád, mielőtt leüvölti!

Ilyen együtt élni egy Oroszlán férfival – Kösd fel a gatyád, mielőtt leüvölti!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen együtt élni egy Oroszlán férfival – Kösd fel a gatyád, mielőtt leüvölti!

Folytatódjon a horoszkópos sorozatunk a nyár, és természetesen az állatvilág urával, az Oroszlánnal. Úgy gondolom, ezzel a csillagjeggyel sokatoknak volt dolga, már csak abból kiindulva, hogy imád a figyelem középpontjában lenni, tehát előbb-utóbb valahol biztosan összesodor az élet minket egy nemes példánnyal. Megfigyeléseim szerint az Oroszlánok esetében nem annyira szembetűnő az az éles ellentét, ami a női és férfi képviselők között szokott húzódni.

Akármelyikkel is élj együtt, jobb lesz, ha felkötöd a gatyád, mielőtt egy kényelmes ásítással leüvölti azt rólad. Első körben vizsgáljuk meg azokat az általános tényeket, melyeket egy Oroszlánról tudni érdemes. Amellett, hogy a hiúsága nem ismer határokat, imádja a tömjénezést, mindezek mellett viszont egy roppant szerető és odaadó társ tud lenni, ha megfelelően bánnak vele!

Hűtlenség? Felejtsd el!

Érdekes kontraszt ez az Oroszlán esetében, ugyanis imádja a figyelmet, szabad szellemű és szeret egyszerre több vasat tartani a tűzbe, már ami a bókolást vagy a flörtölést illeti. Merthogy, ha az Oroszlánnak párja van, akkor kitartó és hűséges, és jaj, annak a nőnek, aki ugyanezt nem viszonozza irányába!

Mivel ez a jegy kifejezetten uralkodó típus, így szeret olykor tulajdonaként tekinteni a választottjára, mint egy becses ékre a birodalmában.

Ezt nem mindenki kezeli jól, főként, mert az Oroszlán borzasztó féltékeny tud lenni. Jobb esetben a párjára, de olykor inkább a figyelemre, amit nem ő kapnak, hanem más a környezetében.

Ha azonban kellő imádattal árasztod el, viszonzásul sosem látott odaadást tapasztalhatsz a részéről, és biztos lehetsz benne, hogy el fog halmozni minden földi jóval!

A tökéletes szerető

Ugyanez a hév jellemzi a hálószobai teljesítményét is. Szeret irányítani, a kezében tartja a szálak alakulását, és ami elég megosztó tulajdonsága, hogy imád játszadozni, mint minden nagymacska!

A végletekig képes feszíteni a partnere idegeit, amíg az már szinte könyörög a kegyelemért, és mikor kegyes hangulatában van, akkor a kedvező ítélet értelmében a magaslatokba repíti a megszenvedett áldozatot.

Vannak, akik ezt a tulajdonságát túl kegyetlennek titulálják, míg mások pontosan ezért imádják az Oroszlán szeretőt. Egy azonban garantált: mellette nem lesznek unalmasok az együttlétek!

Amit még biztosra vehetsz, hogy a kegyet, amiben részesít, időről-időre az orrod alá fogja dörgölni. Elvárja ugyanis, hogy ha már abban a hihetetlen szerencsében osztozhatsz, hogy egy Oroszlán a szeretőd, akkor ajnározd is érte minden adandó alkalommal, tehát lényegében állandóan!

Makacs vagy? Csak azt hiszed!

Aligha ismerek önfejűbb jegyet, ami kétélű fegyver az Oroszlán tárházában. Ugyanis ez a konoksága rengeteg jóhoz, de ugyanakkor rosszhoz is vezethet. A kor előrehaladtával azonban a makacsságához társulnak az intuíciók, aminek segítségével már jóval kevesebb hibát követ el, mint siheder korszakában.

Ezzel viszont azt is biztosra veheted, hogy ha valamiben szentül hisz, és ezt még a tapasztalatai is alátámasztják, biztosan nem fogod tudni meggyőzni az ellenkezőjéről. Jobb lesz tehát, ha már az elején könyveled magadnak a vereséget, és időt-, illetve energiát takaríthatsz meg, ha nem is próbálod elérni az elérhetetlent!

Ehhez a tulajdonságához társul az is, hogy utál veszíteni, de legfőképpen képtelen bevallani a hibáit. Még ha el is éred valami csoda folytán, hogy neked legyen igazad egy Oroszlánnal szemben, ne várd, hogy elismerje azt. Ha mégis elérkezik abba a korba, mikor képes belátni a baklövéseit, akkor is olyan nyakatekert módon tudja ezeket előadni, hogy a végére valamilyen szinten mégiscsak győztesként, de legalábbis ne vesztesként jöjjön ki a dolgokból.

Pontosan ezért sem jó játék partner, ugyanis nyereség esetén piszkosul az orrod alá dörgöli azt, míg vesztesként inkább dacos hallgatásba, olykor sértődöttségbe vonul. Az Oroszlán tehát egy eléggé kiismerhetetlen jegy, már ami a rejtett képességeit illeti, hiszen a dicsfény, amiben úszik, már messziről észlelhető. Kellő – nagyon sok – türelemmel és figyelmességgel azonban aligha találhatsz náluk különb társat.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!