Ilyen együtt élni egy Ikrek pasival

Horváth Petra
Írta: ,
Ilyen együtt élni egy Ikrek pasival

Kép forrása: santimurillo.com

Imádom olvasni azokat az asztrológia témában íródott cikkeket, ahol nem az általános kontextusban jelennek meg a csillagjegyek, tehát nem a jövendő jósláson van a hangsúly, hanem inkább a specifikusságon. Így többnyire az ismertetőket részesítem előnyben, főként, ha az adott jegy jellemzését egy közeli hozzátartozómhoz köthetem. Még inkább élvezem, mikor ezek hangos felolvasása közben az orruk alá dörgölhetem egy-egy negatív tulajdonságukat. Persze a hallgatóság ilyenkor nagyokat sóhajt, vagy bőszen ellenkezik, nagy ritkán pedig belátják a sorokban rejlő igazságokat.

Az Ikrekről tudni illik, hogy összetett személyiségek, akik szeretnek csapongani, és egy pillanat alatt megváltoztatni a hozzáállásukat, ugyanakkor a kíváncsiságuk miatt egyben tájékozottak, és jó beszélgetőpartnerek is. Arról azonban már jóval kevesebb írás szól, hogy vajon milyen érzés lehet velük együtt élni. Szerencsére, az ismertségi körömben minden horoszkópra található kivesézendő páros, akik tudnak nyilatkozni arról, hogyan is telnek a mindennapok egy bizonyos jegy szülötte mellett. Elsőként pedig a tizenkét delikvens közül a legmegosztóbbat fogom bemutatni, az Ikreket.

Fő a változatosság! Kép forrása: tetinotete.tumblr.com

Egyik reggel a világ legromantikusabb, legszenvedélyesebb szeretője pillant rád, míg másnap egy zsémbes, mogorva vénember? A négyéves kisgyermek szintjét súroló énjéről pedig már ne is beszéljünk. Igen, egy Ikrek férfi mellett sosem unalmas az életed, hiszen minden este úgy térhetsz nyugovóra, hogy azon morfondírozol, másnap vajon melyik karaktere lát napvilágot.

Persze a helyzet még közel sem ennyire egyszerű, ugyanis bármelyik pillanatban tud váltani egyik tudatállapotáról a másikra. Ez a változékonyság pedig nem csak a hangulatában merül ki, hanem az érdeklődési körében is.

Az Ikrek férfi legjobb tulajdonsága, hogy rengeteg dolog foglalkoztatja, a legrosszabb viszont, hogy csak felszínesen, bizonyos ideig. Azonban, sajnálatos módon vannak heppjei, amikhez mindig visszatér, még ha csak egy kis időre is.

Szerencsés helyzetben ezek az átmeneti hobbik nem a legdrágább szórakozások közé tartoznak, csakhogy, az olcsó mindig unalmas, ugyebár. Védelmükre szóljon, hogy általában önerőből megteremtik a körülményeket, amik szükségesek az adott tevékenység űzéséhez.

Szarkák is lehetnének!

Amellett tehát, hogy rengeteg passziójuk van, amiket váltogatnak, mindig van egy-két dolog, amit rögeszmésen gyűjtögetnek, és nem ritka, hogy ez valamilyen kiegészítő – főként karóra vagy hasonló impozáns darab –, illetve technikai kütyü.

Az Ikrek férfi általában ad a külsőségekre, akkor is, ha szingli, és akkor is, ha párkapcsolatban él.

Ideális esetben a választottjának szeretne imponálni a megjelenésével, de igazából minden nő elismerését örömmel veszi – még akkor is, mikor a párja jelen van –, és nem leplezve büszkeségét a dicséret miatt, szinte fürdik az önelégültségben.

Nem ritka, hogy az Ikrek férfi könnyen befolyásolható, ami legfőképpen az önbizalomhiányból fakad, ám ez általában a hosszútávú párkapcsolatokban alábbhagy.

Az irányítást és parancsolgatást ki nem állhatják, mivel elég makacsul tudnak ragaszkodni elképzeléseikhez, ezért sokkal finomabb módszereket kell kifejleszteni arra, hogy jó irányba lehessen őket terelgetni. Persze ez sokban függ attól, hogy mióta éltek együtt, hiszen az idő múlásával már képes felismerni, mikor áll jó szándék a noszogatásaid mögött.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!