Illóolajok, amelyeket érdemes használnod a csakráid megtisztításához

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Illóolajok, amelyeket érdemes használnod a csakráid megtisztításához

Kép forrása: magone/depositphotos.com

A csakráidat számos módon gyógyíthatod: remek lehetőséget kínál a meditáció, a jóga, de a kristályok, vagy éppen az illóolajok is támogatni tudják a törekvéseidet. De honnan tudhatod, hogy valamelyik csakrád támogatásra szorul, és milyen illóolaj után érdemes nyúlnod, ha már felfedezted a problémát?

A korona csakrát akkor érdemes energetizálnod illóolaj segítségével, ha úgy érzed, egy kis benső támogatásra van szükséged.

Ez a csakra a tudatosságot, az önbizalmat testesíti meg, ezeken a területeken tudsz hatni rá.

Segítségedre van az önmegvalósításban, személyiséged kiteljesítésében, valamint abban, hogy a tested, a lelked és a szellemed egy egységet alkosson.

Ez az illóolaj lehet a segítségedre: levendula

Mantra: Értem!

A harmadik szem csakra a megérzések birodalma, itt áll össze bennünk egységként mindaz, amit tapasztalunk, vagy akár tudat alatt érzékelünk.

Érdemes erősítened, ha jobb intuíciókra lenne szükséged, valamint akkor, ha úgy érzed, nem igazán megy az utóbbi időben a kommunikáció, vagy sok csalódás ért.

Akár téged értenek meg nehezen mások, akár te érted félre rendszeresen a szeretteidet, a harmadik szem csakrának jól jöhet a támogatás.

Ez az illóolaj lehet a segítségedre: kamilla

Mantra: Látom!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba