Az Ikrek jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Balog Marianna
Írta: ,
Az Ikrek jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Kép forrása: wynwileyphotoblog.com

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Ikrek vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Őszinte Kép forrása: kinfolk.com

Brutálisan őszinte vagy, számodra még a kegyes hazugság sem elfogadható. Kíméletlen őszinteséggel közlöd például a legjobb barátnőddel, hogy ideje valamilyen fogyókúrás módszer után néznie, és a főnököd is tisztában van azzal, hogy te bizony nem leszel partner a „csak le ne bukjak a feleségem előtt”-játékban.

Szinte lehetetlen rajtakapni téged akár egy kis füllentésen is.

Becsületességed, megbízhatóságod és szavahihetőséged miatt nyugodtan indulhatnál a „mindenki bizalmasa” címért, ugyanis számtalan ember tekint rád úgy, mint legfőbb bizalmasára.

Talpraesett

„Nincs lehetetlen, csak tehetetlen”- vallod. Adódjék bármilyen nagy probléma is az életedben, az biztos, hogy nem sokáig szerepel a megoldatlan ügyeid listáján.

Az emberek gyakran fordulnak hozzád tanácsért, és te csaknem minden esetben tudod a megoldást.

Rátermettséged miatt nemcsak a család ügyintézője címet viseled, de a munkahelyeden is te vagy a „mindenes”, legyen szó akár komoly szakmai kérdésről, akár egy eldugult mosdókagylóról.

 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!