Izgalmas kettős személyiség – Az Ikrek nő viselkedése a kapcsolataiban

Izgalmas kettős személyiség – Az Ikrek nő viselkedése a kapcsolataiban

Címlap / Életmód / Ezotéria / Izgalmas kettős személyiség – Az Ikrek nő viselkedése a kapcsolataiban

Az Ikrek jegyében született nőkkel sosem unalmas az élet, hiszen nem igazán lehet őket kiismerni. Mindezért a bennük lakozó „iker-személyiség” felelős, ami ugyan nem való mindenkinek, de mindenképpen különleges és magával ragadó élmény velük lenni. Az Ikrek jegy ideális társa a Mérleg, akivel –  kiegyensúlyozottságának köszönhetően – igazán harmonikus párt alkothatnak, de az élet egy Ikrek hölggyel minden jegy számára szórakoztató és vérpezsdítő lehet.

Az Ikrek nő a kettős személyiség ellenére igenis tudja, kicsoda, már egészen kiskorától. Tisztában van vele, hogy mit akar, kit akar és tesz is ennek érdekében, többek között ezért is vonzódnak hozzá a férfiak. Ezenkívül az Ikrek nyitott, elbűvölő személyiségek, akik viszont igen markáns véleményt fogalmaznak meg minden témával kapcsolatban. Szeretnek vitázni, amiért sok férfi azt hiszik róluk, hogy csak a saját nézőpontjukat szajkózzák, pedig a valóságban kíváncsiak a másik véleményére is. Nehéz meggyőzni őket bármiről, hiszen érveiket a végsőkig megvédik, de nem lehetetlen, az előbb említett nyitott személyiség ugyanis nem engedi, hogy teljesen elzárkózzanak az észérvektől.

Ennek a bámulatos jegynek a szülöttei szeretnek beszélni, de ha kell, remek hallgatóság is tudnak lenni. Fontos számukra a kommunikáció, szinte sosem fogynak ki a mondanivalóból, azonban ez nem jelenti azt, hogy ignorálják társukat.

Szeretik a konstruktív beszélgetéseket, ezért szívesen figyelnek is a párjukra.

Mivel az Ikrek elég korán „öntudatukra ébrednek” és tudják helyüket a világban, ennek köszönhetően rendkívül önállóak. Ez sajnos sok férfit elijeszt, pedig emiatt nem nehezebb velük randizni vagy járni, mint bármelyik más csillagjegyű emberrel. Mindössze egy kis térre van szükségük, ez minden.

Az Ikrek nők körül mindig zajlik az élet, hiszen kíváncsiak és szeretik az újdonságot. Jól érzik magukat akkor is, ha otthon maradnak párjukkal és megnéznek egy jó filmet, de nagyra értékelik, ha partnerük spontán és minden friss élményben benne vannak.

A csillagjegyre jellemző, hogy hamar megun dolgokat és hajlamos egyszerre több mindenbe belekapni, de mint említettük, velük nem unalmas az együttélés.

Hajlamosak olykor a hangulatingadozásra is és ezt nem a hormonjaiknak köszönhetik. A bennük lakozó ikreknek köszönhetően egyik héten még a hegymászásért vannak oda, a következő héten pedig a társastáncért lelkesednek. Ahogy az is előfordul, hogy az egyik percben még élénken beszélnek, a következőben pedig hallgatásba burkolóznak. Ilyenkor nem kell kiakadni, az Ikrek nő már csak ilyen.

Az Ikreket főleg azok a férfiak értékelik igazán, akik szeretik az okos nőket. Meglepően sok Ikrek nő választ műszaki vagy informatikus munkát. Ez a fajta intelligencia az alapja minden döntésüknek is, amelyeket lehet, hogy lassan hoznak meg, de biztosak lehetünk benne, hogy előtte alaposan megvizsgálták és magukban megvitatták a helyzetet.

Gondolkodásmódjuk egyszerre logikus és érzelmes, hiszen az eszükkel gondolkodnak, de ugyanakkor a szívükre is hallgatnak.

Ezzel nemcsak másokat, hanem időnként saját magukat is összezavarják.

Személyiségüknek könnyedebb oldalai is vannak, például szeretnek flörtölni akkor is, amikor kapcsolatban vannak. Ennek ellenére ezt sosem gondolják komolyan, hiszen nagyra értékelik az elkötelezettséget. Az Ikrekben tehát sok ellentmondás lakozik, de kijelenthetjük, hogy személyiségük nem megosztott, hanem inkább egymást kiegészítő. Úgy is mondhatjuk, hogy mindkét oldalukból a legjobbat hozzák ki.

Kép forrása: SergKovbasyuk/depositphotos.com

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!