Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a horoszkópod? 4 jellegzetes hiba, amit te is elkövetsz a párkapcsolatodban

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a horoszkópod? 4 jellegzetes hiba, amit te is elkövetsz a párkapcsolatodban

Kép forrása: unsplash

Ikrek, mérleg, vagy éppen vízöntő a horoszkópod? Akkor te is a levegő jegyű emberek közé tartozol! Számos pozitív tulajdonságod akad, amik miatt mások kifejezetten szerethetőnek tartanak, azonban akadnak olyan árnyoldalai is a személyiségednek, amikkel elriasztod a potenciális jelölteket. De vajon a párkapcsolatodra milyen hatást gyakorol az, hogy levegő jegyű vagy?

Sértődékeny és érzékeny vagy Kép forrása: unsplash

Mivel ennyire érzelmes vagy, magától értetődő, hogy könnyen megsértődsz, ám téged olyasmivel is meg lehet bántani, amit mások észre sem vesznek.

Hajlamos vagy arra, hogy mindent személyes támadásnak vegyél, és úgy érezd, a környezeted szánt szándékkal tesz keresztbe neked.

Ehhez időnként csapódik egy kis mártíromság is, levegő jegyűként könnyen érezheted úgy, hogy a világ összeesküdött ellened, és egyszerűen balszerencsésnek születtél – ezen pedig nem is tudsz változtatni.

Mondani sem kell, hogy ha elhatalmasodik rajtad a sértődékenység, akkor extrém nehéz veled dűlőre jutni, vagy éppen boldogan élni, hiszen mindez feltételez egy jó adag pesszimizmust is, ami csak tovább nehezíti a mindennapjaidat.

Nagyon könnyed, barátságos személyiséged van, nyitottan állsz az élet nagy kérdéseihez éppúgy, mint az emberekhez.

A legtöbbször különösen tájékozott vagy, hiszen mindig minden érdekel, folyton arra törekszel, hogy megismerd a körülötted élőket, és a környezetedben játszódó eseményeket is szereted felderíteni.

De nem csak ezek miatt figyelnek fel rád mások!

Mivel pontosan olyan képlékeny a hangulatod és a személyiséged, mint a levegő, a többség számára te vagy az elérhetetlen és a megfoghatatlan nő – ennek sokan képtelenek ellenállni!