Beléptünk az Ikrek időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A hónap végén ismét új időszak elé nézünk – a stabilitást, evilági örömöket előnyben részesítő Bikák után most az energikus, kíváncsi, örök felfedező Ikrek kerülnek sorra. Az Ikrek sok szempontból szöges ellentétei mindannak, amit az évben idáig tapasztalhattunk, és ez – zodiákustól függetlenül – mindannyiunkra hatást gyakorol. Egészen új hozzáállással, életkedvvel és felfogással nézünk a nyár első hónapja elé. Mutatjuk, milyen téren várhatjuk a legnagyobb változásokat!

A felfedezések időszaka

Az Ikrek jóval nyitottabbak, érdeklődőbbek, mint a Bikák, akiknek van egy magukba forduló, kicsit konzervatív énjük. Ezt szinte össze sem lehet hasonlítani az Ikrek elfogulatlan, kedves és befogadó személyiségével. Ők azok, akik jóformán kivétel nélkül képesek arra, hogy előítéletektől mentesen forduljanak mások felé, amihez párosul egy jó adag kíváncsiság és érdeklődés is.

Mindebből mi annyit fogunk észrevenni, hogy változás áll be a nyitottságunkat illetően. Sokan ezt az első igazán meleg napsugarak érkezésével magyarázzák, de az a bizonyos „tavaszi zsongás” nagyban az Ikrek havának köszönhető.

A többségnél pontosan ezért nem is áprilisban vagy májusban jelentkezik a flörtölési kedv, hanem inkább később, a nyár első hónapjában – ez aztán szép fokozatosan alakul át párkapcsolat iránti vágyakozássá, majd szenvedéllyé a következő jegyek uralma alatt.

A meglévő kapcsolatokat könnyebb most felpezsdíteni, de egyszerűbb ismerkedni, flörtölgetni is, hiszen mindenkire ráragad egy általános jókedv. A felfedezéshez kapott energiákat a párkapcsolatodon túl bármi másra kiterjesztheted: most érdemes új dolgokat kipróbálni, vagy legalább megtervezni a merészebb vállalásainkat. Ha valamikor, akkor júniusban szabad ábrándozni, álmodozni, és célszerű a lehető legtöbb időt a szabadban tölteni – talán minden eddiginél nagyobb erővel tud feltölteni minket a természet.

Működik a kommunikáció

A legtöbb Ikrek születésű okkal helyezkedik el a kereskedelem, média világában, vagy olyan szakmát választ, amiben kamatoztatni tudja beszédkészségét, talpraesettségét.

Saját életünkbe átültetve ez annyit tesz, hogy érdemes elébe menni a problémáknak és sokat beszélgetni azokkal az emberekkel, akikkel elrendezetlen ügyeink vannak.

Most nagyon jó esély van arra, hogy komolyabb nézeteltérések nélkül vessünk véget a gondoknak és letudjuk a kínosnak ígérkező beszélgetéseket.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!