Hogyan szeretnek az Ikrek férfiak? Az Ikrek szerelmének fény- és árnyoldalai

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az Ikrek mindig igazán rugalmas, könnyed és élénk emberek: jól alkalmazkodnak másokhoz, többnyire kifejezetten kedvesek, kommunikatívak és nyíltak. Emiatt sokan vonzódnak is hozzájuk, hiszen a többséget érdekli, hogyan lehet valaki ennyire friss szellemileg és lelkileg egyaránt. De vajon milyenek az Ikrek férfiak, ha szerelemről van szó?

Az Ikrek férfiak sokoldalúak és segítőkészek, örömmel nyitnak mások felé. Mindezeken túl egész életükben vívódnak, ugyanis gyakran úgy érzik, két személyiség bújt meg bennük. Az egyik énjük folyton menne, ismerkedne, utazna és bejárná a világot, a másik énjük viszont nyugalomra, családra és biztos életre vágyik, kockázatok nélkül. Eléggé egyértelmű, hogy ezt a két végletet még gondolatban sem könnyű összeegyeztetni, nemhogy a nagybetűs életben.

Nem erényük a hűség

Hogyan szeretnek az Ikrek férfiak? Az Ikrek szerelmének fény- és árnyoldalai

Akadnak hűséges Ikrek, de csak azok a férfiak erősítik ezt a tábort, akik felülkerekedtek kalandozó énjükön, és nem nyomasztja őket a személyiségük másik oldala. A többieknek sajnos kifejezett gyengeségük a hűség, és nem azért, mert nem szerelmesek, vagy nem tudnak egy emberhez kötődni, hanem mert ennyire kíváncsi természetek. Próbálnak arra törekedni, hogy a jelen pillanatait megélhessék, ami részben nagyon csábító mások számára, részben viszont aligha lehet komoly jövőt alapozni egy ilyen felfogással bíró férfi oldalán.

Az Ikrek imádják, ha valami változatos, folyton újdonságokat tartogat, ezért sokan eleve nem is jutnak el a komoly kapcsolatokig, legalábbis jó sokáig tart, mire tényleg azt mondhatjuk róluk, hogy megkomolyodtak.

Könnyen leveszik a nőket a lábukról, és bár nem mindig az a céljuk, hogy hódítsanak, a nyitottságukat sokan félreértik – emiatt gyakran válogathatnak a partnerek között. Részben ezért is olyan nehéz számukra a megállapodás, keresve-keresetlenül is sok lehetőségük adódik arra, hogy ne legyenek hűségesek és monogámok.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!