Ikrek a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ikrekként szeretsz mindenhol ott lenni, imádod a jövés-menést, a programokat, az ismeretlen dolgokat. Minden érdekel, mindenbe belekapsz, ám csak valóban kevés teendőt fejezel be. Hogyan tűrik ezt mások? És mennyire értékelik kedves, optimista énedet a párkapcsolatokban? Kiderítettük! 

Ikrek – Kos Kép forrása: kozirsky/Depositphotos

Tulajdonképpen nagyon jól megértitek egymást, és ez a harmónia valóban egy sikeres kapcsolat alapja lehet.

A kos férfi az, aki cselekszik, megvalósít és irányít, de ikrekként te leszel az, aki valójában inspirál, elindít egy kívánatos folyamatot. Ezt a szerepet mindketten szeretitek és élvezitek.

A legtöbbször az első pillanattól kezdve megvan köztetek az a bizonyos szikra, és csak kivételes esetben lehet, hogy nem követitek nagy megértésben a másik gondolatmenetét. Általában félszavakból is értitek egymást és kitaláljátok a másik gondolatait.

Mindketten szabad lelkek vagytok, és mivel egyformán igénylitek a külön töltött időt is, megadjátok egymásnak az önállóságot – ezt te még a kosnál is jobban értékeled.

Márpedig ez a mentalitás és hozzáállás akár az életre szóló szerelem alapját is jelentheti esetetekben.

Ikrek – Bika Kép forrása: stetsik/Depositphotos

Jó eséllyel tökéletesen indul a kapcsolatotok, ugyanis kiegészítitek egymás hiányosságait.

A bika örömmel kísér el téged a különféle bulikba, társasági eseményekre, vagy éppen utazásokra, egészen le van nyűgözve tőled és a hozzáállásodtól.

Érdeklődve figyeli, hogy a társaság középpontja vagy, és mennyire jól kezeled ezt, a számára nem kifejezetten ismerős szerepet.

Azonban idővel rájön, hogy ez nem igazán az ő világa, sokkal inkább nyugalomra, békességre, otthonra vágyik – te azonban továbbra is menni akarsz, hiszen még ezer dolgot nem láttál a világból. Szép lassan elmaradozik a programokról, mert egyszerűen besokall, cserébe otthon belesüpped a féltékenységbe.

Ami a legjobban működhet köztetek, az a szex, ezen a téren –a legtöbb esetben – egyszerűen csodásan összepasszoltok. Ez jó időre összeláncolhat titeket, azonban hosszútávon, amikor már alábbhagy a vágyakozás, valószínűleg nem fogtok tudni együtt működni.