Így válassz tökéletes karácsonyi ajándékot horoszkóp szerint

Írta: ,

A karácsony nem a drága ajándékokról, hanem az együtt töltött, minőségi időről szól, de akit igazán szeretünk, annak szeretnénk valóban kedves meglepetéssel mosolyt csalni az arcára. Ha még nincs ötleted, mivel lepd meg valamelyik szerettedet, böngészd át összeállításunkat, és tudd meg, horoszkópja szerint milyen ajándéknak örülne a leginkább!

Kos

1/12 Kos

A Kosok a karácsonyt is alig bírják már kivárni, ezért semmiképpen se ajándékozz nekik olyasmit, amire még tovább kell várniuk – például előfizetést, vásárlási utalványt, vagy kuponokat.

Ha mégis ilyesmiben gondolkodsz – például egy romantikus utazással lepnéd meg a kedvesedet – adj neki valami apróságot is, amit már aznap este használni tud.

Ha nagyobb kiadás is belefér a keretbe, akkor egy fényképezőgép, amivel máris megörökíthetik az ünnep pillanatait, remek ajándék lehet a Kosoknak.

Bika

2/12 Bika

A Bikák a praktikum hívei, így igazán nagy örömet tudsz nekik okozni valami olyan ajándékkal, aminek a mindennapi életben is hasznát tudják venni.

Persze, nem kell leragadni az edénykészletnél vagy a nyakkendőtűnél, de érdemes elgondolkodni azon, mivel foglalkoznak szívesen, mi a hobbijuk, és valami ehhez kapcsolódó ajándékkal meglepni őket.

A horgászok például örülhetnek valamilyen horgászfelszerelésnek, a kötögető nagymamák egy könyvnek, amiben új mintákat találnak, aki pedig szeret sütni, az örülni fog egy tortadíszítő készletnek.

A Bikáknak minden jó választás, amivel az életünk bármely területén alkotott munkájukat eredményesebbé tehetik.

Ikrek

3/12 Ikrek

Az Ikreknek nem nehéz ajándékot választani, mert sokoldalú személyiségüknek köszönhetően szinte bárminek képesek örülni.

Ha igazán nagy meglepetést akarsz nekik okozni, akkor ajándékozz valami olyasmit, ami kimozdítja őket a hétköznapjaikból.

Legyen szó túráról, tanfolyamról vagy bármi hasonlóról, az Ikrek az élményeknek örülnek leginkább.

Mivel imádják a változatosságot, ezért ha olyasmit tudsz nekik adni, ami újdonságot hoz az életükbe, már nem lőhetsz mellé.

Rák

4/12 Rák

A Rákok igazán családcentrikus, visszahúzódó személyiségek, ezért legalább ilyenkor érdemes valami olyannal meglepni őket, ami tényleg róluk szól.

A komfortzónájukból nem szívesen mozdulnak ki, de bármi remek ajándék nekik, ami csakis róluk szól, és amivel kicsit magukkal foglalkozhatnak.

Egy utalvány egy kényeztető masszázsra, esetleg valami olyan pipereholmi, amiről tudod, hogy maguknak sohasem vennék meg, bármennyire is szeretnék, olyan kivételes alkalmat jelent a Rákoknak, amikor nem a szeretteikkel, hanem magukkal törődnek egy kicsit, ez pedig mindenkinek kijár időnként.

Oroszlán

5/12 Oroszlán

A romantikus lelkű oroszlánoknak könnyű meglepetést okozni, de legjobban az olyan ajándékoknak örülnek, amiket másoknak is büszkén mutogathatnak, mivel büszke teremtésekről van szó.

Az ékszer ilyen szempontból tökéletes ajándék lehet, a férfiak pedig örülhetnek egy órának, vagy valóban minőségi nyakkendőnek is.

Ha kisebb keretből kell gazdálkodnod, akkor is válassz valami olyat, amit az Oroszlánok később is mutogathatnak, például egy szép tollat, vagy egy kertezett képet, amit a munkahelyi asztalukra tehetnek.

Szűz

6/12 Szűz

A Szüzek legjobban a kifinomult ajándékoknak örülnek, de az is igaz, hogy bármi meg tudja lepni őket, ami szívből jön.

A lényeg, hogy maradj elegáns, egy Szűznek nem biztos, hogy bejönnek a humoros, vagy éppen pajzán ajándékok.

Ha elég közel álltok egymáshoz, akkor a kedvenc parfümje jó választás lehet, de a különleges pipereholmiknak a Szüzek általában is örülnek.

Emellett jó választásnak bizonyulhat például egy elegáns határidőnapló vagy naptár is, hiszen a Szüzek szeretik elrendezni a dolgaikat, és ezt szeretik elegánsan csinálni.

Mérleg

7/12 Mérleg

Nem egyszerű dolog eltalálni egy Mérleg ízlését, mivel általában különösen kifinomult és egyedi stílusuk van.

Hacsak nem vagy tökéletesen biztos a dolgodban, ne próbálkozz ruhákkal, az apró csecsebecséktől, bögréktől vagy feliratos párnáktól pedig a legtöbb Mérleget kiveri a víz.

Ha bizonytalan vagy, egy utalvány mindig jó ajándék lehet, mert abból a Mérleg azt vehet magának, amit valóban szeretne.

Ha mégis személyeset ajándékoznál, akkor olyasmit vegyél a Mérlegnek, ami bizonyítja, hogy tényleg nagyon jól ismered – az ilyen figyelmességtől mindig meghatódnak.

Skorpió

8/12 Skorpió

A Skorpiók imádják élvezni az életet, örömet okoz nekik minden, amivel még egy falatot kaphatnak a különlegességekből.

Mivel ennél fogva a hasukat is szeretik, egy ínyenc gasztro fogás, valamilyen különlegesség azonnal leveszi őket a lábukról.

A magad készítette lekvár, egy drágább sajt vagy egy különleges csokoládé biztosan örömükre lesz majd, ha pedig a karácsonyi bulit is feldobnád kicsit, vehetsz egy kisebb fondüt is, ami gyorsan a parti lelkévé válik majd.

Nyilas

9/12 Nyilas

A Nyilasok, ugyan nem szeretik bevallani, de mégis fontos számukra a külsőség, és a kicsit extrémebb, vagányabb dolgokat is kedvelik.

Általában van valamiféle szenvedélyük, így az ehhez kapcsolódó dolgoknak – egy keretezett óriásposzternek a kedvenc zenekarukról, névre szóló szivartartónak, vagy egyedi olvasólámpának – biztosan örülni fognak.

Keresd a különlegesebb dolgokat, a mindig a föld felett járó, szabad lelkű Nyilasoknál ezzel nem lőhetsz mellé.

Bak

10/12 Bak

A Bakok azon kevesek közé tartoznak, akik tényleg képesek örülni a hagyományos ajándékoknak, hiszen számukra az ünnep, illetve maga az ajándékozás rítusa a legfontosabb.

Ha örömet akarsz nekik okozni, gondoskodj szép csomagolásról, így látják, hogy nem vetted fél vállról a rituálét, és ez máris elégedetté teszi őket.

Mivel sokan közülük kicsit befelé fordulóak, szeretik egymagukban élvezni az idejüket, egy jó könyvvel, vagy akár egy adag különleges teával kellemes perceket szerezhetsz nekik.

Vízöntő

11/12 Vízöntő

A Vízöntők mindig tele vannak gondolatokkal, újító ötletekkel, és a szép, klasszikus dolgokat is kedvelik, így nagy örömet okozhatsz nekik, ha valami olyasmivel leped meg őket, ami segít tágítani a világnézetüket, vagy kifejezni önmagukat.

Egy míves napló egy hozzá illő pennával, egy régi térkép a szülőhelyükről, egy festőállvány vagy egy csillagász távcső teljesen lázba hozza őket.

Egy szép, kézműves órának vagy más, ékszerrel felérő használati tárgynak is nagyon tudnak örülni.

Halak

12/12 Halak

A Halak szeret elmélyedni az élet nagy dolgaiban, szívesen fordul egy kicsit befelé, így a spirituális, ezoterikus ajándékok többnyire jó választásnak bizonyulnak.

Ha olcsóbb megoldást keresel, egy finom füstölő, egy különleges illatgyertya is jó választás lehet, de a pozitív energiát hordozó krisályoknak, relaxációs, meditációs CD-kkel is örömet okozhatsz.

Ha némileg praktikusabb ajándékot szeretnél, egy teás készlet, vagy egy szobai szökőkút is jó választás lehet.