Így válassz tökéletes karácsonyi ajándékot horoszkóp szerint

Schuster Borka
Írta: ,

A karácsony nem a drága ajándékokról, hanem az együtt töltött, minőségi időről szól, de akit igazán szeretünk, annak szeretnénk valóban kedves meglepetéssel mosolyt csalni az arcára. Ha még nincs ötleted, mivel lepd meg valamelyik szerettedet, böngészd át összeállításunkat, és tudd meg, horoszkópja szerint milyen ajándéknak örülne a leginkább!

Kos

A Kosok a karácsonyt is alig bírják már kivárni, ezért semmiképpen se ajándékozz nekik olyasmit, amire még tovább kell várniuk – például előfizetést, vásárlási utalványt, vagy kuponokat.

Ha mégis ilyesmiben gondolkodsz – például egy romantikus utazással lepnéd meg a kedvesedet – adj neki valami apróságot is, amit már aznap este használni tud.

Ha nagyobb kiadás is belefér a keretbe, akkor egy fényképezőgép, amivel máris megörökíthetik az ünnep pillanatait, remek ajándék lehet a Kosoknak.

Bika

A Bikák a praktikum hívei, így igazán nagy örömet tudsz nekik okozni valami olyan ajándékkal, aminek a mindennapi életben is hasznát tudják venni.

Persze, nem kell leragadni az edénykészletnél vagy a nyakkendőtűnél, de érdemes elgondolkodni azon, mivel foglalkoznak szívesen, mi a hobbijuk, és valami ehhez kapcsolódó ajándékkal meglepni őket.

A horgászok például örülhetnek valamilyen horgászfelszerelésnek, a kötögető nagymamák egy könyvnek, amiben új mintákat találnak, aki pedig szeret sütni, az örülni fog egy tortadíszítő készletnek.

A Bikáknak minden jó választás, amivel az életünk bármely területén alkotott munkájukat eredményesebbé tehetik.