Így olvashatsz tarotkártyát: magadnak is jósolhatsz belőle

Schuster Borka
Írta: ,

A tarotkártyás jóslás hagyományairól és szabályairól már részletesebben írtunk nektek korábban itt. Szóba került az is, hogy a tarot kártyák jelentése nincs kőbe vésve, ezek sokféleképpen értelmezhető, nagyon gazdag szimbólumok, melyek értelmezése nagyban függ attól, hogy milyen kérdést tettél fel a kártyáknak. Összeszedtük most 5 nagyon erős tarotkártya lehetséges jelentéseit, hogy segítsünk neked a jóslatod értelmezésében, de ne feledd – a végső válasz mindig az lesz, amit te magad látsz a kivetett lapokban.

A nagy arkánum III-as számú lapja, a nőiség, illetve a teremtő erő, a termékenység szimbóluma.

Jelezhet anyaságot, szülést, várandóságot is, de szimbóluma bárminek, amit létre tudsz hozni, gyarapíthatsz, nevelhetsz vagy aminek az útját egyengetheted.

Attól függően, hogy milyen kérdést tettél fel a tarotjóslás kezdetekor, éppen úgy jelenthet gyermekáldást, mint azt is, hogy valamiben bőség, kiteljesedés várható, de a természetet, az új dolgok kezdetét vagy éppen a gyarapodást is jelentheti.

A nagy arkánum XII. lapja. Ijesztőnek tűnhet, de az üzenete nem feltétlenül baljós, noha mindenképpen egyfajta figyelmeztetés, intés: arra hívja fel a figyelmedet, hogy állítsd meg egy pillanatra a dolgaidat, és gondold végig, hogy mit miért is teszel, mik a szándékaid, a lehetőségeid.

Lehet, hogy szünetre van szükséged, mert túlhajtottad magadat, lehet, hogy meg kell állnod és végiggondolnod a dolgokat, hogy elkerülj valamilyen bajt, de az is lehet, hogy azért kell lassítanod, hogy nehogy elhaladj egy sokkal kedvezőbb lehetőség mellett.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!