Így nyerheted el az Oroszlán szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az elkövetkezendő hetekben sorra vesszük, milyen praktikákkal nyerheted el a különféle jegyek szülötteinek szerelmét. Kivesézzük, milyen nőket kedvelnek, mivel lehet őket megfogni, és persze azt is kiderítjük, milyenek a szerelemben. Kezdjük is cikksorozatunkat az augusztust uraló oroszlán férfiakkal!

Milyen a szerelme? Kép forrása: lamaisondesign.tumblr.com

Céltudatos, élvezi az élet minden pillanatát, ebből adódóan optimista, játékos, mégis két lábbal áll a földön. Mindez szerelmére egyaránt igaz: szívesen és minden probléma nélkül visz vidámságot, boldogságot a kapcsolatába.

Hódításai során, akit kiszemel, azt is meg is szerzi magának, ha törik, ha szakad. Az oroszlán férfi annyira magabiztos, hogy el sem tudja képzelni, hogy őt bárki képes lenne megcsalni.

Mindent megtesz azért, hogy partnere ne is vetemedjen ilyesmire: tüzes, szenvedélyes, folyton arra törekszik, hogy a kényelmet és a luxust biztosítsa – természetesen nem csak magának. Érzelmes, ellenállhatatlan, igazán stílusos társ.

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: lookslikefilm.com

Nem adja lejjebb a tökéletesnél, legalábbis, ha komoly kapcsolatról van szó. Amikor – jegyéhez mérten – vadászik a kiszemeltjeire, nem ilyen feltűnően válogatós.

Mivel vonzza a nőket, legtöbbször hódítania sem kell, csupán válogatnia.

Azonban a nagy Ő nem követheti el azt a hibát, hogy könnyen beadja a derekát, az oroszlánnak muszáj becserkésznie áldozatát. Ellenkező esetben már a kapcsolat elején sem fogja azt érezni, hogy ez a nő igazán neki való.

Az ideális társnak mindenképpen igényesnek, vonzónak, szenvedélyesnek kell lennie, igazi, nagybetűs nőként kell viselkednie. Domináns típus, így szereti, ha a nő – nem túlzottan, de egy kicsit mégis – alárendeli magát akaratának.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!