Így nyerheted el az Ikrek szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így nyerheted el az Ikrek szerelmét

Kép forrása: jacimarie.com

Az ikrek jegyben született embereket mindig körbeöleli valami különleges kettősség – ebből is adódik, hogy ilyen találó elnevezést kapott csillagképük. Úgy érezhetjük mellettük, mintha két különböző személyiséggel lenne dolgunk egyazon emberen belül. De vajon a szerelemben is ilyenek?

Milyen a szerelme? Kép forrása: junebugweddings.com

Sajnos nem erényük a hűség, ami újdonság iránti vágyakozásuknak köszönhető. Persze, ha egy olyan nőt fognak ki, aki ezt az igényüket maradéktalanul kielégíti, ők is képesek boldog és tartalmas kapcsolatban élni.

Iszonyúan pörgősek, mozgékonyak, két ember energiáját birtokolják. Ugyanakkor szellemileg sem mondhatóak kevésbé aktívnak, sokat gondolkoznak, analizálnak.

Szerelmüket illetően hibájuk még, hogy halogatják a döntéseik meghozatalát, illetve hajlamosak rá, hogy nagyon hamar felhúzzák magukat – a feszültséget pedig nyilván az aktuális partneren vezetik le.

Ha képesek úrrá lenni ezeken a hiányosságokon, akkor gyengéddé, könnyeddé és szórakoztató partnerré válnak.

Nincs kifejezett zsánere, mindig más tulajdonságokat keres a nőkben, hogy aztán mindenkit alaposan kiismerhessen, míg végül úgy érzi, senki sem tud újat mutatni neki.

Egy gyengéje azonban van: imád beszélni.

Így aztán olyan nőt választ szívesen maga mellé, aki kiváló hallgatóság.

Nem elégszik meg azonban azzal, hogy csodálattal figyelik történeteit, igényli, hogy partnere szellemileg kapcsolódjon hozzá, tehát mélyenszántó beszélgetéseket folytathasson vele.

Emellett szükséges, hogy aktuális kedvese türelmes legyen. Nem csupán véget nem érő monológjai miatt, hanem azért is, mert meglehetősen hangulatember, aki hirtelen fellelkesül, majd elkeseredik. A tökéletes nő számára anyatípus, türelmes és intelligens.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!