Így nyerheted el a Vízöntő szerelmét

Így nyerheted el a Vízöntő szerelmét

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így nyerheted el a Vízöntő szerelmét

A vízöntők szabadszellemű, de igazán szerethető emberek. Munkájukra mindig igényesek, maximalisták, de nem csak főnökeik, barátaik is minden esetben számíthatnak rájuk. De milyenek a szerelemben? Eláruljuk!

Milyen a szerelme?

Csak akkor lesz szerelmes, ha totális összhangban van a partnerével, ezzel fontos tisztába kerülnie mindenkinek, akinek vízöntő a leendő párja. Számára lételem, hogy szellemi szinten is összepasszoljon a kedvesével, különben képes rá, hogy se szó, se beszéd, mindent és mindenkit hátrahagyjon. Azonban, akivel megtalálja ezt a különleges összekapcsolódást, azt nem ereszti el.

Párkapcsolatáért képes lemondani szabadság iránti vágyáról (ami esetében hatalmas áldozat), és különösen érzékeny, odaadó partnerré válik. Azonban nem az a tipikus családapa, mivel fontos számára az önállóság, a legtöbbször nagyon nehezen áldozza be magát, életét a felnövekvő generációk miatt.

Milyen nőket kedvel?

Utálja az egyhangúságot és a megszokottságot, ezért egész biztosan felkelted a figyelmét, ha valami különleges rajtad. Ez lehet a ruhád, a frizurád, de még jobb, ha a személyiséged, vagy valamilyen vonásod (például az arcod) tartogat érdekes jegyeket.

Imádja az eredeti gondolkodásmódot is, nagyon szereti, ha partnerétől valami újat tanulhat. Ennek nem muszáj kézzel fogható dolognak lenni, néhány gondolat, eszme is kielégítheti újdonság iránti vágyát, és felkeltheti további érdeklődését. Szereti, ha egy nő mindig képes a megújulásra, változtatásra, különleges és egyedi dolgokat tud mutatni neki otthon éppúgy, mint az élet többi területén. Mivel ő maga is humánus, igazi szociális lény, hasonlóképpen érzékeny nőt keres maga mellé.

Ezekkel biztosan elriasztod

Két dolgot nem visel el a vízöntő: ha tanácsot akarsz adni neki, és ha megpróbálod korlátozni. Tekintve, hogy mennyire nyitottak és mennyire imádják a szabadságot, garantáltan elriasztod, ha idő előtt hozakodsz elő a házasság, család kérdésével.

Annál jobb, minél könnyedebb, lazább életmódot folytatsz, így tudod leginkább megérteni, mire vágyik egy vízöntő. Korlátozásnak vélik – így ki nem állhatják – azt is, ha nem veszed jó néven a barátokkal eltöltött időt. A vízöntők alapelemüknek tartják, hogy barátaikkal ápolják kapcsolatukat, és új barátságokat kössenek. Ha erre megjegyzést teszel, esetleg megpróbálod őt tiltani társaitól, egész biztosan szedheted a sátorfádat

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»