Így nyerheted el a Vízöntő szerelmét

Írta: ,

A vízöntők szabadszellemű, de igazán szerethető emberek. Munkájukra mindig igényesek, maximalisták, de nem csak főnökeik, barátaik is minden esetben számíthatnak rájuk. De milyenek a szerelemben? Eláruljuk!

Milyen a szerelme? Kép forrása: somethingturquoise.com

1/5 Milyen a szerelme?

Csak akkor lesz szerelmes, ha totális összhangban van a partnerével, ezzel fontos tisztába kerülnie mindenkinek, akinek vízöntő a leendő párja.

Számára lételem, hogy szellemi szinten is összepasszoljon a kedvesével, különben képes rá, hogy se szó, se beszéd, mindent és mindenkit hátrahagyjon. Azonban, akivel megtalálja ezt a különleges összekapcsolódást, azt nem ereszti el.

Párkapcsolatáért képes lemondani szabadság iránti vágyáról (ami esetében hatalmas áldozat), és különösen érzékeny, odaadó partnerré válik.

Azonban nem az a tipikus családapa, mivel fontos számára az önállóság, a legtöbbször nagyon nehezen áldozza be magát, életét a felnövekvő generációk miatt.

 

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: dianaelizabethblog.com

2/5 Milyen nőket kedvel?

Utálja az egyhangúságot és a megszokottságot, ezért egész biztosan felkelted a figyelmét, ha valami különleges rajtad.

Ez lehet a ruhád, a frizurád, de még jobb, ha a személyiséged, vagy valamilyen vonásod (pl.

az arcod) tartogat érdekes jegyeket.

Imádja az eredeti gondolkodásmódot is, nagyon szereti, ha partnerétől valami újat tanulhat. Ennek nem muszáj kézzel fogható dolognak lenni, néhány gondolat, eszme is kielégítheti újdonság iránti vágyát, és felkeltheti további érdeklődését.

Szereti, ha egy nő mindig képes a megújulásra, változtatásra, különleges és egyedi dolgokat tud mutatni neki otthon éppúgy, mint az élet többi területén.

Mivel ő maga is humánus, igazi szociális lény, hasonlóképpen érzékeny nőt keres maga mellé.

Ezekkel biztosan elriasztod Kép forrása: chezagnes.tumblr.com

3/5 Ezekkel biztosan elriasztod

Két dolgot nem visel el a vízöntő: ha tanácsot akarsz adni neki, és ha megpróbálod korlátozni. Tekintve, hogy mennyire nyitottak és mennyire imádják a szabadságot, garantáltan elriasztod, ha idő előtt hozakodsz elő a házasság, család kérdésével.

Annál jobb, minél könnyedebb, lazább életmódot folytatsz, így tudod leginkább megérteni, mire vágyik egy vízöntő. Korlátozásnak vélik – így ki nem állhatják – azt is, ha nem veszed jó néven a barátokkal eltöltött időt.

A vízöntők alapelemüknek tartják, hogy barátaikkal ápolják kapcsolatukat, és új barátságokat kössenek.

Ha erre megjegyzést teszel, esetleg megpróbálod őt tiltani társaitól, egész biztosan szedheted a sátorfádat.

 

Ezzel viszont garantáltan megfogod

4/5 Ezzel viszont garantáltan megfogod

Ami egy átlagos férfinál bejön, az a vízöntőnél általában nem. Nem igazán díjazzák, ha egy mindent elsöprő, túlságosan is szenvedélyes nővel kerülnek szemtől szembe.

Ők azok, akik sokkal inkább barátkoznak először, semmint vad kalandokba keveredjenek, félig-meddig ismeretlen nőkkel.

Tehát a vízöntők szívéhez leginkább úgy kerülhetsz közel, ha barátként tekintesz rájuk. Ez persze nehéz, ha fülig szerelmes vagy, de sokkal könnyebb velük szintet lépni, ha már kellőképpen ismeritek egymást.

Úgyhogy először is arra kell törekedned, hogy a barátja legyél. Nem csupán azért, mert számára a barátság olyannyira fontos, hanem mert így kiderülhet, intellektuálisan mennyire passzoltok össze.

Ha nem teljesen, akkor sajnos a vízöntő nem fog nyitni feléd semmilyen formában.

Mit vár el a kapcsolatban? Kép forrása: amandabasteen.com

5/5 Mit vár el a kapcsolatban?

Ahogy arról már az ismerkedés kapcsán szó esett, alapvetőnek tartja a szellemi kapcsolódást, ez az igénye azonban nem csak a flörtölés, hanem a kapcsolat ápolása során is fennáll.

Egy vízöntővel állandóan programokra kell járni, és mélyenszántó beszélgetéseket kell vele folytatni, különben elveszíti érdeklődését. Mivel kissé kiszámíthatatlan, külső szemlélő számára úgy tűnhet, hangulatember – ezzel együtt kell élnie partnerének.

Elvárja a mély érzelmeket, és hogy támogasd álmodozó, ám kitartó jellemét. Igazán boldoggá azonban csak akkor teheted, ha képes vagy megújulni, és mindig csepegtetsz neki valamilyen, addig gondosan rejtve tartott információt, képességet, tulajdonságot.