Így nyerheted el a Szűz szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így nyerheted el a Szűz szerelmét

A szüzek többnyire simulékonyságukról és diszkréciójukról híresek. De vajon milyenek a szerelemben? Ott sem hagyják el alaptulajdonságaikat, ám sok más, különleges vonást is megismerhetsz, ha egy szűz jegyű férfi a választottad.

Milyen a szerelme? Kép forrása: oncewed.com

Amennyire nyugodt és távolságtartó a szűz az életben, legalább annyira higgadt a párkapcsolatában is. Egyeseknek úgy tűnhet, már-már unott, esetleg régóta nem is szerelmes, de erről szó sincs: a szűz jegyű férfiak egyszerűen végtelenül nehezen mutatják ki, mit éreznek.

Nagyon sokszor lángoló szerelem dúl a szívükben, de ezt valamiért képtelenek felszínre hozni. Nem azért, mert nem szeretnének őszinték lenni, hanem mert nem tudják megélni a vad, hullámzó és mindent elsöprő szenvedélyt.

Ők sokkal inkább a kiegyensúlyozott, biztos és hosszú távú kapcsolatokra esküsznek, azokra a viszonyokra, amikben lassan és megfontoltan dönthetnek, élhetnek.

Emiatt a szüzek szerelme egyeseknek unalmasnak hathat, azonban akik nyugalomra vágynak, kiváló helyen keresgélnek.

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: photogrist.com

Temperamentumából adódóan nem igazán tud mit kezdeni egy heves, hirtelen, intenzív érzelmekre vágyó nő oldalán.

Az ilyen emberekkel általában nem is igazán találja a hangsúlyt, bármennyire simulékony természetnek mondható.

Ennek ellenére nem tud, de nem is akar irányítani a párkapcsolatában. Emiatt olyan nő illik hozzá, aki ugyan szeretetteljes, otthonos légkörben és barátias hangvétellel, de mégis határozottan terelgeti az életét.

Imád gondolkozni, analizálni, mindent elemez, ezért szereti azokat, akik nem túl könnyen megfejthetőek. Mindig arra törekszik, hogy rend legyen körülötte és az életében általában, ezért kedveli a házias, családközpontú, anyatípusú nőket.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!