Így nyerheted el a Szűz szerelmét

Így nyerheted el a Szűz szerelmét

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így nyerheted el a Szűz szerelmét

A szüzek többnyire simulékonyságukról és diszkréciójukról híresek. De vajon milyenek a szerelemben? Ott sem hagyják el alaptulajdonságaikat, ám sok más, különleges vonást is megismerhetsz, ha egy szűz jegyű férfi a választottad.

Milyen a szerelme?

Amennyire nyugodt és távolságtartó a szűz az életben, legalább annyira higgadt a párkapcsolatában is. Egyeseknek úgy tűnhet, már-már unott, esetleg régóta nem is szerelmes, de erről szó sincs: a szűz jegyű férfiak egyszerűen végtelenül nehezen mutatják ki, mit éreznek.

Nagyon sokszor lángoló szerelem dúl a szívükben, de ezt valamiért képtelenek felszínre hozni. Nem azért, mert nem szeretnének őszinték lenni, hanem mert nem tudják megélni a vad, hullámzó és mindent elsöprő szenvedélyt.

Ők sokkal inkább a kiegyensúlyozott, biztos és hosszú távú kapcsolatokra esküsznek, azokra a viszonyokra, amikben lassan és megfontoltan dönthetnek, élhetnek.

Emiatt a szüzek szerelme egyeseknek unalmasnak hathat, azonban akik nyugalomra vágynak, kiváló helyen keresgélnek.

Milyen nőket kedvel?

Temperamentumából adódóan nem igazán tud mit kezdeni egy heves, hirtelen, intenzív érzelmekre vágyó nő oldalán.

Az ilyen emberekkel általában nem is igazán találja a hangsúlyt, bármennyire simulékony természetnek mondható.

Ennek ellenére nem tud, de nem is akar irányítani a párkapcsolatában. Emiatt olyan nő illik hozzá, aki ugyan szeretetteljes, otthonos légkörben és barátias hangvétellel, de mégis határozottan terelgeti az életét.

Imád gondolkozni, analizálni, mindent elemez, ezért szereti azokat, akik nem túl könnyen megfejthetőek. Mindig arra törekszik, hogy rend legyen körülötte és az életében általában, ezért kedveli a házias, családközpontú, anyatípusú nőket.

Ezekkel biztosan elriasztod

A túlságosan törtető magatartással nem tud mit kezdeni, akárcsak a sürgetéssel. Mivel folyton agyal valamin, megpróbálja már előre lejátszani magában az összes lehetséges végkimenetelt, biztos elriasztod, ha állandóan noszogatod.

Bármennyire is lassúnak, megfontoltnak tűnik, egy Szűz jegyű férfival csak akkor tudsz boldogulni, ha végtelenül türelmes vagy.

Érdekes módon nem tudod kiüldözni a világból azzal, ha kicsit rendszertelen az életviteled, bár ő igencsak fontos tartja, hogy mindennek meglegyen a helye és az ideje.

Azonban gátlásos, ezért ha túlságosan is szabados a viselkedésed, vagy azzal próbálod megfogni, hogy hivalkodóan öltözködsz, pikáns témákat feszegetsz a társaságában, akkor éppen az ellenkezőjét éred el célodnak.

Ezzel viszont garantáltan megfogod

Érdekes préda lehetsz számára, ha visszafogott vagy, és fontos dolognak tartod a családot, a házasságot.

A Szűz jegyű férfiak sokak számára manapság már kicsit maradinak tűnnek, de igazából csak arról van szó, hogy romantikussá válnak, mikor szerelembe esnek.

Ezzel párosul, hogy kicsit lassúak, így az eredmény máris egy sokáig udvarló hősszerelmes. Persze csak akkor ilyenek, ha tényleg szerelmesek, ellenkező esetben tartják a két lépés távolságot.

Na de mivel kerülhetsz még közelebb hozzájuk? A leginkább gondoskodó, törődő természeteddel, precízségeddel hívhatod fel magadra a figyelmét.

Abszolút pluszpont, ha mindent alaposan ki lehet veled vesézni, és szívesen társalogsz fontos témákról, kutatásokról, jövőbeli lehetőségekről.

Mit vár el a kapcsolatban?

Abszolút diszkrét, és ezt el is várja a partnerétől. Sajnos hibája, hogy túlságosan gátlásos, és bár nem mondhatjuk, hogy nem fontos számára a szex, de hajlamos rá, hogy alaposan háttérbe szorítsa.

Ez akkor gond, ha a partnere kicsit változatosabb hálószobai életet szeretne, vagy évek múltán megreformálná a jól bevált szokásokat. Erre a Szűz jegyű férfiak aligha lesznek vevők.

Mindezekkel szembemegy, hogy rendkívül gyengéd, érzelmes társ, aki törődéssel, apró kedvességekkel mutatja ki, mit is érez valójában.

Szereti, ha ugyanezek vissza is kapja. Önfeláldozó, a családjáért mindent megtesz, ezért elvárja, hogy a partnere anyaként maximálisan helytálljon. A hűség nála alapvető lételeme a kapcsolatoknak.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!