Így nyerheted el a Rák szerelmét

Írta: ,

A rákok méltán híresen családközpontú beállítottságukról, mély, odaadó érzelmeikről. De vajon a szerelmi életben is ilyenek, vagy csak szülőként válnak ennyire törődővé? Az alábbiakból kiderül, akárcsak az, hogyan nyerheted el egy rák férfi szerelmét.

Milyen a szerelme? Kép forrása: howheasked.com

1/5 Milyen a szerelme?

Romantikus, igazi hősszerelmes, aki mindent megtesz azért, hogy kiszemeltjét meghódíthassa. Valódi szentimentális lélek, olyannyira, hogy azt már sok nő túlzásnak érzi, a többség úgy véli, van valami gyanús abban, ha valaki ennyire kedves és odaadó.

Pedig szó sincs erről, a Rákok tényleg ennyire romantikus alkatok! Kifejezetten élvezik, ha a másik kedvére tehetnek, bókolhatnak neki, meglephetik valamivel, szerelmüknek nincs is más dolga, mint lubickolni a boldogságban.

Minden apró viszonzástól teljesen el vannak ájulva. Imádják a humort, a családot, és végtelenül türelmesek mindenkivel.

Egyetlen hibájuk ezen a téren, hogy hajlamosak a féltékenységre, ezért biztosítani kell őket, hogy nincs okuk az aggodalomra.

 

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: theberry.com

2/5 Milyen nőket kedvel?

Kedveli a hozzá hasonló mentalitással bíró nőket. Nyilvánvalóan nem jut dűlőre egy karrierista, távolságtartó nővel, és azokkal sem találja az összhangot, akik nem kedvelik a romantikát, illetve besokallnak a túlcsorduló érzelmektől.

Imádja, ha egy nő megértő, úgyhogy, ha valamivel, akkor egy mélyenszántó beszélgetéssel teljesen leveheted a lábáról.

Álmodozó jellem, és különösen díjazza, ha mindezt partnere oldalán teheti. Szó sincs arról, hogy ne akarna dolgozni, vagy ne tenne céljai elérése érdekében! Azonban szívesen szárnyaltatja fantáziáját, és imádja, ha képzeletében mindent meg tud adni szerelmének.

Szerencsés, ha vevő vagy erre az ábrándos jellemre, és ha a valóságban valami nem adatott meg, akkor legalább az ő oldalán, vele közösen elképzeled.

 

Ezekkel biztosan elriasztod Kép forrása: photogrist.com

3/5 Ezekkel biztosan elriasztod

A túlságosan realista, talpraesett gondolkodásmóddal könnyen elriaszthatod a Rák férfit.

Egyáltalán nem baj, ha két lábbal állsz a földön, de tudnod kell lazítani, elengedni az evilági dolgokat, és arra koncentrálni, ami szerinte igazán fontos. Ilyen a szerelem, a barátság, a család, vagy éppen az, hogy süt a Nap, és van mit ennetek.

A negatív hozzáállás, a pesszimizmus is távol tartja őket, ugyanis nagyon könnyen átveszik mások hangulatát, és ilyen körülmények között nyilván nem kívánnak sokáig létezni. Mivel családcentrikusak, ha gyerekek nélkül képzeled el az életedet, egy Rák mellett aligha tervezhetsz komolyabban.

Jellemző módon nem tudják elképzelni máshogy az életüket, mint hogy szeretteik, és az apróságok körbeveszik őket.

 

Ezzel viszont garantáltan megfogod Kép forrása: photogrist.com

4/5 Ezzel viszont garantáltan megfogod

Ő az a pasi, akivel nézheted este a csillagokat, gond nélkül megihatsz egy pohár bort a legszűkebb, leglepukkantabb teraszon, és sétálhatsz egyet kézen fogva az erdőben – ez őt pontosan annyira boldoggá teszi, mint téged! Úgyhogy bármilyen romantikus programmal, apró kedvességgel belophatod magadat a szívébe.

Ez persze nem jelent azonnal szerelemet, de szimpátiát, barátság kezdetét igen. A Ráknál nem szabad erőszakosan kezdeményezni, ezt egyértelműen elutasítja.

Ha van rá lehetőség, érdemes közelebb kerülni hozzá, szép, fokozatosan megismerni, és hagyni, hogy a saját tempójában haladjon előre a kapcsolat.

Nem szabad elvenni tőle a romantikus hódítás lehetőségét, mert akkor elveszítheti érdeklődését irántad.

Mit vár el a kapcsolatban? Kép forrása: ttvphotography101.org

5/5 Mit vár el a kapcsolatban?

A Rák nem keveset ad, de nem is vár el keveset a szerelemben. Amennyire könnyű boldoggá tenni néhány aprósággal, némi kedveskedéssel, annyira nehéz neki megfelelni a kapcsolatokat illetően.

Elvárja a sírig tartó hűséget, az ágyban a valódi szenvedélyt és odaadást, valamint az életben az őszinte kommunikációt.

Persze ezek lételemei az igazán tartalmas és hosszú kapcsolatoknak, úgyhogy nem is érdemes alább adni, főleg nem a Rákok szerint. Ezért cserébe megad mindent, amire egy romantikus nő vágyhat.

Nem szabad azonban megbántani, pláne nem komolyabban, mert könnyen felvértezheti magát páncéljával, és akkor teljesen megközelíthetetlenné, elutasítóvá válik, egyedül hoz mindenkit érintő döntéseket.