Így nyerheted el a Rák szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így nyerheted el a Rák szerelmét

Kép forrása: famme.nl

A rákok méltán híresen családközpontú beállítottságukról, mély, odaadó érzelmeikről. De vajon a szerelmi életben is ilyenek, vagy csak szülőként válnak ennyire törődővé? Az alábbiakból kiderül, akárcsak az, hogyan nyerheted el egy rák férfi szerelmét.

Milyen a szerelme? Kép forrása: howheasked.com

Romantikus, igazi hősszerelmes, aki mindent megtesz azért, hogy kiszemeltjét meghódíthassa. Valódi szentimentális lélek, olyannyira, hogy azt már sok nő túlzásnak érzi, a többség úgy véli, van valami gyanús abban, ha valaki ennyire kedves és odaadó.

Pedig szó sincs erről, a Rákok tényleg ennyire romantikus alkatok! Kifejezetten élvezik, ha a másik kedvére tehetnek, bókolhatnak neki, meglephetik valamivel, szerelmüknek nincs is más dolga, mint lubickolni a boldogságban.

Minden apró viszonzástól teljesen el vannak ájulva. Imádják a humort, a családot, és végtelenül türelmesek mindenkivel.

Egyetlen hibájuk ezen a téren, hogy hajlamosak a féltékenységre, ezért biztosítani kell őket, hogy nincs okuk az aggodalomra.

 

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: theberry.com

Kedveli a hozzá hasonló mentalitással bíró nőket. Nyilvánvalóan nem jut dűlőre egy karrierista, távolságtartó nővel, és azokkal sem találja az összhangot, akik nem kedvelik a romantikát, illetve besokallnak a túlcsorduló érzelmektől.

Imádja, ha egy nő megértő, úgyhogy, ha valamivel, akkor egy mélyenszántó beszélgetéssel teljesen leveheted a lábáról.

Álmodozó jellem, és különösen díjazza, ha mindezt partnere oldalán teheti. Szó sincs arról, hogy ne akarna dolgozni, vagy ne tenne céljai elérése érdekében! Azonban szívesen szárnyaltatja fantáziáját, és imádja, ha képzeletében mindent meg tud adni szerelmének.

Szerencsés, ha vevő vagy erre az ábrándos jellemre, és ha a valóságban valami nem adatott meg, akkor legalább az ő oldalán, vele közösen elképzeled.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!