Így nyerheted el a Nyilas szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A tűz elemű, optimista nyilasok nem csupán lehengerlőek, szeretetre méltóak és kiegyensúlyozottak is. Úgy tűnik, igazi főnyeremények! De vajon a kapcsolatukban is ilyenek? Eláruljuk, akárcsak azt, hogyan nyerheted el a szerelmüket!

Milyen a szerelme? Kép forrása: junebugweddings.com

Érdekes kettőség lakozik a nyilasokban, ugyanis amennyire vágynak egy biztos és tartós kapcsolatra, annyira nehezen győzik le szabadságvágyukat.

Sokszor előfordul, hogy csak javában felnőttkorukban komolyodnak meg igazán, nemtől függetlenül sok partner mellett kipróbálják, milyen az élet.

Egy nyilas túlságosan is óvatoskodó lehet, időnként pedig nem túl tapintatos. Ez a kettő együtt azt közvetítheti, hogy semmit sem szeretne tőled, pedig könnyen előfordulhat, hogy csak rossz napot fogtál ki nála.

Időnként hirtelen, heves, de nem is lehetne más, hiszen a tűz az alapeleme.

Ebből adódik az is, hogy kedves, törődő, nemes céljai vannak, és lelkesen veti bele magát minden feladatba – akkor is, ha az nem neki hajt kifejezett hasznot.

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: photogrist.com

Egy nyilast csak akkor tarthatsz meg, ha fülig szerelmes beléd, márpedig ezt nem könnyű elérni nála.

Amint írtuk, szívesen kalandozik, és sok partnert kipróbál, ez azt jelenti, hogy a húszas évei elején, közepén járó nyilast aligha lehet „megszelídíteni”. Ez akkor is áll, ha egyébként tökéletes vagy, és kifejezetten összeilletek.

Ellenben később, amikor kellően kiélték minden vágyukat, és ők is a valódi szerelemre vágynak, már nyitottabbak aziránt, hogy kicsit visszavegyenek kalandozó énjükből.

Ugyanakkor egy nyilasnak állandóan fenn kell tartani az érdeklődését, különben ismét visszatér régi énéhez.

Egyszóval nem igazán lehet körbeírni a tökéletes jelöltet, az biztos, hogy ki kell lógnod a tömegből egyediségeddel, szépségeddel és természeteddel.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!