Így nyerheted el a Nyilas szerelmét

Így nyerheted el a Nyilas szerelmét

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így nyerheted el a Nyilas szerelmét

A tűz elemű, optimista nyilasok nem csupán lehengerlőek, szeretetre méltóak és kiegyensúlyozottak is. Úgy tűnik, igazi főnyeremények! De vajon a kapcsolatukban is ilyenek? Eláruljuk, akárcsak azt, hogyan nyerheted el a szerelmüket!

Milyen a szerelme?

Érdekes kettőség lakozik a nyilasokban, ugyanis amennyire vágynak egy biztos és tartós kapcsolatra, annyira nehezen győzik le szabadságvágyukat.

Sokszor előfordul, hogy csak javában felnőttkorukban komolyodnak meg igazán, nemtől függetlenül sok partner mellett kipróbálják, milyen az élet.

Egy nyilas túlságosan is óvatoskodó lehet, időnként pedig nem túl tapintatos. Ez a kettő együtt azt közvetítheti, hogy semmit sem szeretne tőled, pedig könnyen előfordulhat, hogy csak rossz napot fogtál ki nála.

Időnként hirtelen, heves, de nem is lehetne más, hiszen a tűz az alapeleme.

Ebből adódik az is, hogy kedves, törődő, nemes céljai vannak, és lelkesen veti bele magát minden feladatba – akkor is, ha az nem neki hajt kifejezett hasznot.

Milyen nőket kedvel?

Egy nyilast csak akkor tarthatsz meg, ha fülig szerelmes beléd, márpedig ezt nem könnyű elérni nála.

Amint írtuk, szívesen kalandozik, és sok partnert kipróbál, ez azt jelenti, hogy a húszas évei elején, közepén járó nyilast aligha lehet „megszelídíteni”. Ez akkor is áll, ha egyébként tökéletes vagy, és kifejezetten összeilletek.

Ellenben később, amikor kellően kiélték minden vágyukat, és ők is a valódi szerelemre vágynak, már nyitottabbak aziránt, hogy kicsit visszavegyenek kalandozó énjükből.

Ugyanakkor egy nyilasnak állandóan fenn kell tartani az érdeklődését, különben ismét visszatér régi énéhez.

Egyszóval nem igazán lehet körbeírni a tökéletes jelöltet, az biztos, hogy ki kell lógnod a tömegből egyediségeddel, szépségeddel és természeteddel.

Ezekkel biztosan elriasztod

Ha nem hagyod, hogy vadásszon rád, azzal egész biztosan elriasztod. A nyilasok tipikusan olyan férfiak, akikkel el kell hitetni, hogy ők hódítottak meg, és neked ebben az egészben a legkisebb szereped sem volt.

Persze próbálkozhatsz női praktikákkal, de mindenképpen legyél nagyon óvatos, és hagyd, hogy becserkésszen! Ellenkező esetben biztos, hogy nem számolhatsz hosszú és tartalmas kapcsolattal.

Annak ellenére, milyen szabad lélek, a nyilasnak van egy konzervatív oldala. Emiatt sem tűri a nyomulást, és azt sem szereti, ha valaki közönségesen viselkedik, vagy akár öltözködik, beszél.

Felkeltheted az érdeklődését, ha visszafogott, szolid vagy, amolyan nemes préda, akit egyáltalán nem könnyű megszerezni.

Ezzel viszont garantáltan megfogod

A visszafogottság, tartózkodás mellett szerencsés, ha nem akarod lekötni mindenáron a nyilast. Mivel alapvetően szabad jellem, meg kell neki hagyni, hogy kalandozzon.

Ez nem azt jelenti, hogy nyitott kapcsolatban kell majd élned! De gondolj csak bele: ha (jogosan) elvárod, hogy csak te legyél az életében, akkor azzal korlátozod a szabadságát, lemond valamiről érted.

Ezek után az hosszútávon a jövedelmező, ha más téren hagyod kibontakozni. Nyugodtan legyen a barátaival, sportoljon továbbra is, és próbáljatok minél több tartalmas programon részt venni közösen is!

Ez nem lesz nehéz, a nyilasok nagyon pörgős életet élnek. Ha nem érzi magát szárnya vesztettnek, akkor jó esélyed van rá, hogy örökre megtartsd magadnak.

Mit vár el a kapcsolatban?

Az említett szabadság-megtartás mellett fontosnak tartja, hogy támogasd őt, így kiteljesítheti karrierjét. Meglehetősen törtető, nehéz célokat tűz ki maga elé, de ezeket rendre el is eléri.

Szereti azt érezni, hogy jól csinálja a dolgokat, és számíthat rád, ha éppen alaposan kipanaszkodná magát, vagy erőt gyűjtene egy újabb nehéz feladat megugrásához.

Elvárja, hogy ő legyen az irányító, uralkodó fél a kapcsolatában, és ezt minimum el is kell hitetni vele. Ugyanakkor nem jó taktika nála az alázatosság, fontos, hogy egyenrangú félnek érezzen.

A megújulás vágya nagy, jó, ha tartogatsz neki némi újdonságot magadból, ne érezze azt sosem, hogy teljesen kiismert. Imádja, ha kíváncsian hallgatod a történeteit, és mivel szeret a társaság középpontjában lenni, nem szerencsés ezen a téren versenyezned vele.

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!