Így nyerheted el a Mérleg szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így nyerheted el a Mérleg szerelmét

A mérlegek levegő jegyűek, és – bár pont az ellenkezőjéről híresek – valójában sokkal inkább szellemi, semmint érzelmi beállítottságúak. Akkor mégis minek köszönhetik híresen emberbarát természetüket? Alábbi cikkünkben nem csak ennek, hanem a mérlegek szerelmi életének is utánajártunk.

Elnevezésük hűen tükrözi személyiségüket: a mérlegek mindig az egyensúly megteremtésére törekszenek. Emiatt tűnnek az emberek számára annyira vonzónak, nyugodtnak: harmóniában élnek önmagukkal és környezetükkel.

Ebből adódik, hogy a mérlegek a kapcsolatukban is a békére, a stresszmentes életmódra törekszenek.

Mindig vita nélkül próbálják elsimítani az esetleges problémákat, ám ez azzal jár, hogy meglehetősen lassan cselekszenek, márpedig ezt néhány nehezen tolerálják a kapcsolatukban.

Ők azok, akik inkább türelmesen várnak – időnként a sült galambra – de sosem törtetnek feltűnően. A család létfontosságú számukra, nagy áldozatokra képesek szerelmükért.

 

Amennyire törekszik a mérleg az egyensúlyra, annyira nem lehet a kedvére tenni, ha a szépségről van szó. Szinte sosem lehet egy nő elég gyönyörű számára, mindenkiben talál kivetnivalót, nem is túl nehezen.

Ugyanakkor nem jellemző rá, hogy direkt megbántana másokat, ám őszinte lélek, így családtagjai számíthatnak éles kritikára, ha elhanyagolják külsejüket.

Mivel ő maga is sokat ad megjelenésére, elvárja ezt társától.

Az esztétika, a küllem tehát fontos a mérleg számára, bármennyire is kedves jellem, csak akkor lehet igazán a szívéhez férkőzni, ha sikerül megnyerni vonzalmát.

Ezt nem csak a külsőddel érheted el, ő az a férfi, aki különösen ügyel az öltözékedre, a frizurádra, de még az illatodra is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!