Így nyerheted el a Kos szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így nyerheted el a Kos szerelmét

A kosok a tűz elemhez sorolhatóak, ebből adódik, hogy végtelenül határozottak, magabiztosak és szenvedélyesek. Sokan vágyakoznak meghódításukra, amit többek között mindent elsöprő természetüknek köszönhetnek. De hogyan nyerheted el egy Kos szerelmét?

Lehengerlő és túláradó, mint saját maga. Rendkívül intenzív és odaadó, elsöprő és szenvedélyes, azonban ez az intenzív lángolás nyilván tarthatatlan hosszútávon.

Ez általában a Kosok veszte, ők ugyanis arra vágynak, hogy ez a különleges érzés örökké tartson. Nagyrészt ezért olyan nehéz közel kerülni hozzájuk, még nehezebb megtartani őket.

Akiknek mégis sikerül, azok önzetlen, odaadó és izgalmas partnerre számíthatnak, aki mindig vidámságot visz a hétköznapokba, és rendkívül érzelmes.

Ám minden szerencsés partnernek el kell fogadnia, hogy a kosok uralkodóak a párkapcsolatukban, és nem feltétlenül azok a férfiak, akik mellett egy komplett életet fel lehet építeni – legalábbis nem határtalan nyugalomban.

Természetesen a legszebbeket és a legjobbakat, de mindent összevetve nem kifejezetten az a típus, aki túlságosan is válogat.

Leginkább az újdonság vonzza, ami azt jelenti, hogy nem igazán van konkrét zsánere sőt, sokszor éppen azzal könnyű megnyerned, ha még nem volt hozzád hasonló partnere – ez a külsőre és a belsőre egyaránt vonatkozik.

Szabadelvűsége ellenére a Kos szereti, ha valamihez nem jut kifejezetten könnyen hozzá, ugyanis az akadály legyőzése az, ami leginkább felkelti az érdeklődését.

Ez tehát azt jelenti, hogy kedveli a nehezen megközelíthető, távolságtartó nőket, azokat, akik nem esnek hanyatt vonzó személyisége, külseje ellenére sem (legalábbis nem egyből).

 

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!