Így nyerheted el a Bika szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így nyerheted el a Bika szerelmét

Sorozatunk következő részében a bika férfiakat ismerheted meg közelebbről. A jegy szülöttei különleges temperamentumú, megosztó személyiségek, így aztán a szerelmet illetően is meglehetősen összetettek. Nézzük, hogyan hódíthatsz meg egy bika férfit!

Milyen a szerelme? Kép forrása: i.pinimg.com

A bika férfiak imádják a kényelmet, mindent megtesznek a jólétért, és ez igaz a kapcsolatukra is.

Sokat és keményen dolgoznak azért, hogy szerelmüknek, családjuknak mindent megadhassanak, de az is elsődleges szerepet játszik életükben, hogy az áhított színvonalat saját maguk számára is biztosítsák.

A szerelemben megértőek, törődőek, általában nem okoz nekik problémát, hogy a nehezebb természetű nőkkel is könnyedén kijöjjenek.

Ugyanakkor egy dologból nem engednek: konzervatívságukhoz ragaszkodnak.

Meglehetősen makacsak is, amit a fejükbe vesznek, azt elérik, legyen szó hódításról, vagy akár a másik fél átformálásáról, megváltoztatásáról.

 

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: stylemepretty.com

A bikáknak többnyire jelentős a szépérzékük, gyakran kerülnek ki soraikból művészek. Emiatt a nők közül is a legszebbeket szeretnék maguknak megszerezni.

Úgy vélik, az igazi szerelemért megéri megdolgozni, ezért aztán nem félnek a legvonzóbb hölgyek között válogatni, nekik kitartóan udvarolni.

Nem szeretik a könnyen kapható nőket, a bikák ugyanis szinte kivétel nélkül hosszútávra terveznek, fontos számukra az érzékiség és a szerelem.

Emiatt aztán úgy vélik, ha túl könnyen megkapják a nőt, akkor előfordulhat, hogy más lecsapja majd a kezükről.

Inkább azokat a nőket kedvelik, akik képesek alárendelni magukat akaratuknak, tehát akiket irányíthatnak – ez is konzervatívságukból ered.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!