Így nyerheted el a Bak szerelmét

Írta: ,

A te kiszemelted is egy bak jegyű férfi? Az alábbiakban megismerheted ennek a zodiákusnak a jellemző tulajdonságait, megtudhatod, milyen szerelemre számíthatsz egy ilyen partner oldalán. Sőt, azt is eláruljuk, hogyan hódíthatod meg!

Milyen a szerelme? Kép forrása: 500px.com

1/5 Milyen a szerelme?

A bak szerelmét nem könnyű elnyerni, akinek mégis sikerül, az borítékolhat magának egy odaadó, törődő, gyengéd partnert. Mindez első ránézésre nehezen hihető el egy bakról, ő ugyanis a nagybetűs realisták közül is kiemelkedik.

Megbízható, kapcsolatban mindig lehet rá támaszkodni, azonban borzasztóan fontos számára a karrier és a pénz – márpedig ezt nem mindenki tudja eltűrni, értékelni.

Esetében számítani kell arra, hogy „nehezen nő be a feje lágya”, tehát sokkal inkább felnőttként, 30-40 fele jut el arra szintre, amiért igazán szerethető válik.

Akkor viszont bepótolja mindazt, amit odáig elmulasztott, és csodálatos férj, apa válik belőle.

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: vintagemeans.com

2/5 Milyen nőket kedvel?

Nehéz pontosan körbeírni, mi az ideálja, ugyanis éppen aktuális kedvétől függ, ki kelti fel az érdeklődését. Sokszor ő maga sem tudja, mit szeretne, mi tenné boldoggá, és általában a semmiből bukkan fel az a nő, aki végre megdobogtatja a szívét.

Az mindenesetre biztos, hogy nagyra becsüli a hűséget és a komolyságot (kapcsolati szinten), ha ezeket nem látja meg partnerében, akkor nem is tervez vele hosszútávon.

Nem szereti azokat, akik állandóan álmodoznak, nem állnak két lábbal a földön, ezzel szemben kedveli, ha simogatják a lelkét, ugyanis a bakok általában hányatatott sorsúak, nehéz gyerekkorúak.

Ezért szeretik az „anyatípusú” nőket, de nekik is csak szerelem esetén nyílnak meg.

Ezekkel biztosan elriasztod Kép forrása: stylemepretty.com

3/5 Ezekkel biztosan elriasztod

A pénzszórással ki lehet üldözni a bakot világból, persze csak akkor, ha nem dúskálsz az anyagiakban. Nem bírják azt sem, ha képtelen vagy tervezni, és nem látják rajtad, hogy komolyan dolgozol a céljaidért.

Utálják a rendetlenséget és a rendszer hiányát, egy takarításra váró otthonnal és egy hanyagul összedobott vacsorával rögtön elintézheted, hogy az első randitok az utolsó is legyen.

Elriasztod, ha túlságosan romantikus, ábrándozó természet vagy, esetleg, ha tolakodó kérdésekkel faggatod terveiről, múltjáról.

Szívesen mesél magáról, ha tudja, hogy kizárólag rá koncentrálsz és megérted, amit mond, de a figyelmetlenséget nem tűri.

 

Ezzel viszont garantáltan megfogod Kép forrása: elisabethkate.com

4/5 Ezzel viszont garantáltan megfogod

Általában a külső az, ami megfogja az embereket, nincs ez másként a bakokkal sem.

Ők azonban messze nem csak a szépségre koncentrálnak: alaposan megnézik a ruhákat is.

Nem feltétlenül drága márkákra utaznak, de az összhangra kiemelten ügyelnek. Ez is rendmániájukra vezethető vissza.

Szóval az pluszpont, ha minden katonasorban áll az asztalodon, a szekrényedben és rajtad. Imádja, ha jobban meg akarod ismerni, mert távolságtartó, és ebből érzi, hogy tényleg kíváncsi vagy rá.

Ugyanakkor nem szabad mindenáron a meghódítására törekedned, hagynod kell, hogy ő is dolgozzon a kapcsolatért, különben elveszíti érdeklődését.

Ezeken felül konkrét célokkal, dolgozni akarással tudod levenni a lábáról.

 

Mit vár el a kapcsolatban? Kép forrása: stylemepretty.com

5/5 Mit vár el a kapcsolatban?

Elvárja, hogy legalább annyit tegyél bele a kapcsolatotokba, mint ő. Sőt, ha erődön felül próbálsz teljesíteni, akkor rajongani fog érted.

Szeretné, hogy mindenhez gyakorlatiasan, megfontoltan állj hozzá – ha nem így teszel, ő lesz az, aki visszavesz a lelkesedésedből.

Arra törekszik, hogy anyagilag mindent megadjon neked, de nem szabad szórnod mellette a pénzt, neked is annyit kell hazavinned, amennyit csak lehet, hogy közösen érhessétek el a nem is olyan kismértékű céljaitokat.

A hűséget mindenekfelett megköveteli. Amennyiben elnyered egy bak bizalmát, szerelmét, ő sosem fogja neked teljesen megbocsájtani, ha kikacsintottál a kapcsolatotokból.