Így nyerheted el a Bak szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így nyerheted el a Bak szerelmét

Kép forrása: herinterest.com

A te kiszemelted is egy bak jegyű férfi? Az alábbiakban megismerheted ennek a zodiákusnak a jellemző tulajdonságait, megtudhatod, milyen szerelemre számíthatsz egy ilyen partner oldalán. Sőt, azt is eláruljuk, hogyan hódíthatod meg!

Milyen a szerelme? Kép forrása: 500px.com

A bak szerelmét nem könnyű elnyerni, akinek mégis sikerül, az borítékolhat magának egy odaadó, törődő, gyengéd partnert. Mindez első ránézésre nehezen hihető el egy bakról, ő ugyanis a nagybetűs realisták közül is kiemelkedik.

Megbízható, kapcsolatban mindig lehet rá támaszkodni, azonban borzasztóan fontos számára a karrier és a pénz – márpedig ezt nem mindenki tudja eltűrni, értékelni.

Esetében számítani kell arra, hogy „nehezen nő be a feje lágya”, tehát sokkal inkább felnőttként, 30-40 fele jut el arra szintre, amiért igazán szerethető válik.

Akkor viszont bepótolja mindazt, amit odáig elmulasztott, és csodálatos férj, apa válik belőle.

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: vintagemeans.com

Nehéz pontosan körbeírni, mi az ideálja, ugyanis éppen aktuális kedvétől függ, ki kelti fel az érdeklődését. Sokszor ő maga sem tudja, mit szeretne, mi tenné boldoggá, és általában a semmiből bukkan fel az a nő, aki végre megdobogtatja a szívét.

Az mindenesetre biztos, hogy nagyra becsüli a hűséget és a komolyságot (kapcsolati szinten), ha ezeket nem látja meg partnerében, akkor nem is tervez vele hosszútávon.

Nem szereti azokat, akik állandóan álmodoznak, nem állnak két lábbal a földön, ezzel szemben kedveli, ha simogatják a lelkét, ugyanis a bakok általában hányatatott sorsúak, nehéz gyerekkorúak.

Ezért szeretik az „anyatípusú” nőket, de nekik is csak szerelem esetén nyílnak meg.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!