Így hatott a Hold a sorsodra - derítsd ki, születésnapod alapján mit üzen neked!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A Hold nem csupán aktuálisan hat a hangulatunkra, befolyásolja életünket születésünk pontos dátuma alapján is. Ha ide kattintasz, születési éved megadásával és a naptár böngészésével kiderítheted, éppen melyik szakaszban volt a Hold a Földről nézve. Ha ezzel megvagy, már csak az alábbi leírások közül kell választanod azt, amelyik legjobban illik születésnapod holdfázisához!

Mindannyiunk életet befolyásolja: a Hold Kép forrása: belinak.deviantart.com

A Hold az emlékezetek óta foglalkoztatja az embereket. Egész biztos, hogy másként festene a Földünk, ha nem lenne mellettünk hűséges kísérőnk, aminek – sok tudós véleménye alapján – a jelenlegi életformánkat egyaránt köszönhetjük.

Érthető, hogy az asztrológiában kulcsszerep jutott aktuális állásának, de a hétköznapi megfigyelések szintén befolyásolják a Holdról alkotott véleményünket.

Gondolj csak arra, hogy sokan a teliholdnak is különleges eseményeket, viselkedésformákat tulajdonítanak! Mi sem mutatja jobban a holdfázisok fontos szerepét, minthogy vannak, akik jobban magukra ismernek a leírásokban, mint ha az aszcendensüket, vagy a horoszkópjukat olvasgatnák.

Ezekből adódik, hogy messze nem csak azt érdemes kiderítened, születésed idején milyen holdfázist lehetett megfigyelni az égen: jó, ha figyelemmel kíséred, hogyan befolyásolja az életedet a Hold aktuális állása!

Pl. észreveszel bármilyen különlegességet azokon a napokon, amikor havi rendszerességgel megismétlődik születési holdfázisod?

A telihold Kép forrása: 500px.com

Telihold akkor jön létre, amikor a Hold közvetlenül a Nappal szemben helyezkedik el – ebből adódik, hogy a telihold alatt született emberek nagyon nehezen egyeztetik össze érzelmeiket és gondolataikat.

Ha te is ebben a fázisban születtél, hajlamos vagy rá, hogy egész életedet belső harcok mellett éld le, olyan emberként, aki állandó bizonytalansággal, hiányérzettel küszködik.

Mivel folyton vívódsz, mások kiismerhetetlennek tartanak, ami bizonyos szintig vonzó, ám pl. tartós kapcsolatban, családi, baráti körben könnyen zavaróvá válhat.

Mások úgy vélhetik, nem vagy kifejezetten őszinte típus (sőt vannak, akik kétszínűnek tartanak), pedig csupán arról van szó, hogy állandóan változik a véleményed, hozzáállásod.

Mindig felkelted az emberek érdeklődését, figyelmét, akárcsak a telihold, sokszor beragyogod szeretteid életét. Különleges időpontban születtél, ebből adódik, hogy jól alkalmazkodsz az ismétlődésekhez. Neked kifejezetten érdemes megfigyelned a bioritmusodat, ezáltal saját magadat!

Tanács a teliholdtól: A legőrültebb érzelmeid viszik majd sikerre az életedet feltéve, hogy engedsz nekik!