Így szereted megélni az ünnepeket, és általában így alakul a karácsonyod – a horoszkópod szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így szereted megélni az ünnepeket, és általában így alakul a karácsonyod – a horoszkópod szerint

A karácsonyi hangulat nagyban függ attól, milyen az ember családja, illetve milyen körülmények között szeret ünnepelni. Ideális, ha egy otthonon belül megegyeznek az elképzelések, de sajnos ritkán ennyire optimálisak a körülmények… Lássuk, a horoszkópod alapján hogyan szokott alakulni a karácsonyod!

Bak Kép forrása: styledavenue.com

Karácsonykor is nehezen tudod elengedni magadat, sokszor még ilyenkor is az anyagiakon jár az eszed. Egyik feled nagyvonalú és költekezne, mindent megadna magának és szeretteinek az ünnepek során.

A másik feled azonban próbálja visszafogni a kiadásokat – e két véglet között őrlődsz, és sokszor még szenteste is azon aggódsz, nem költöttél-e túl sokat, avagy túl keveset. Persze erre csak akkor van időd, ha éppen nem üt be valami krach a munkahelyeden.

Mivel nagyon fontos számodra a karriered, minden bizonnyal elérted, hogy a legtöbb esetben ne tudják nélkülözni a szakértelmedet.

Mivel ilyen fontos személy vagy, előfordulhat, hogy az ünnepek során is dolgoznod kell, pedig erre a legkevésbé sem vágysz. Remélhetőleg idén erre nem lesz szükség, és te is ki tudsz kapcsolni egy kicsit!

Vízöntő Kép forrása: stylemepretty.com

Mindent imádsz, ami új és egyedi, ez alól természetesen a karácsony sem lehet kivétel. Tuti, hogy már most tervezed az új receptek kipróbálását, és réges-régen vettél néhány különleges dekorációt.

Számodra egyáltalán nem mérvadóak a hagyományok, legfeljebb irányadóként tekintesz rájuk, de szinte minden évben bevezetsz valami újat az ünnepekbe, különben nem érzed teljesnek a karácsonyt.

Gyakran nyúlsz olyan modern újdonságokhoz, amiket a család nem minden tagja díjaz, főleg az idősebb rokonokkal lehet emiatt nézeteltérésed.

Próbálj ezektől eltekinteni, hiszen nekik még egészen mást jelentettek az ünnepek, mint nekünk! Ha ez sikerül, akkor sokkal boldogabban és kiegyensúlyozottabban telhet az idei karácsonyod.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!