A csillagjegyed elárulja, hogy min kell még dolgoznod idén nyáron

Szirák Viki
Írta: ,
A csillagjegyed elárulja, hogy min kell még dolgoznod idén nyáron

Kép forrása: unsplash

Életünk során folyamatos fejlődésben vagyunk, a világunk pedig néha észrevétlenül, de hatalmasat változik egyetlen pillanat alatt. De ehhez az kell, hogy te is észre vedd, min kell változtatnod azért, hogy visszatekintve magad is lásd a fejlődést. Ebben az ezotéria is segíthet! Eláruljuk, a csillagjegyed szerint min kellene alakítanod az idei nyáron, hogy sokkal jobb emberré válj.

Nagyon érzelmes típus vagy, akinek mindig is a családi és baráti kapcsolatai voltak az elsők. De ugyanakkor ez együtt jár azzal, hogy hajlamos vagy elkapatni magad, és teljesen beletemetkezel az érzelmi világodba. Ha épp rossz napod van, mindenki azonnal észreveszi rajtad, mennyire magad alatt vagy, mert nem tudod (és nem is akarod) elrejteni, mit érzel az adott pillanatban.

Mivel számodra nagyon fontosak az érzések, nem tudod megérteni, egyesek miért siklanak el e felett, így könnyen kiakadsz, ha például a párod nem foglalkozik azzal, ami bánt téged. Emiatt viszont hajlamos vagy a pesszimizmusra, és ha rossz dolog történik veled, szinte biztos vagy abban, hogy még rosszabb lesz hamarosan.

Pedig az élet olyan csodálatos! Legyél idén nyáron nyitottabb a szépségekre, lassíts le, és vedd észre, milyen szerencsés vagy. Hiszen rengetegen szeretnek téged, és megvan mindened, amire vágytál; miért vesztegetnéd az idődet szomorkodással, ha boldog is lehetnél?

Mindig is nagy elvárásaid voltak a szerelmi életedben, és a tökéletes partnert kerested, ám emiatt rengeteg stressznek tetted ki magad. Hiszen a nagy elvárásoknak lehetetlen megfelelni, így akaratlanul is csalódást okoztak neked korábbi partnereid.

Sosem volt erősséged a megbocsátás, és ha valaki összetörte a szíved, biztos, hogy hosszú ideig nem engedted el a sérelmeidet.

Az idei nyáron viszont muszáj leszel lépéseket tenni ezért, máskülönben sosem fog rád találni a szerelem!

Bocsáss meg azoknak a személyeknek, akik korábban rosszat tettek neked; nem azért, mert ők megérdemlik, hanem mert ebből neked csak előnyöd származhat.

Sokkal nyitottabb leszel, és ha nem várod el mindenkitől a tökéleteset, hidd el, hamar rád talál a szerelem is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!