Az ideális életkor a házasságkötésre csillagjegyed szerint – Elkéstél vagy még bőven ráérsz?

Balatoni Dóra
Írta: ,
Az ideális életkor a házasságkötésre csillagjegyed szerint – Elkéstél vagy még bőven ráérsz?

Kép forrása: corinasilva.com

Minden csillagjegy más, van, akinek hamar bekötik a fejét, fiatal feleségnek, édesanyának született, míg van olyan is, akinek érdemes a 30-es évek középig vagy esetleg a 40-es évek elejéig várnia arra, hogy hozzámenjen élete szerelméhez, hiszen addigra komolyodik meg vagy ér el nagobb sikereket a karrierjében. Neked mit ajánlanak a csillagok? Érdemes még várnod pár évet vagy lehet, hogy már egy kicsit késésben vagy? Megtudod, ha elolvasod cikkünket!

Ikrek Kép forrása: facebook.com

Ahogyan az Ikrek személyisége, úgy az egész élete kiszámíthatatlan. Nehéz megmondani, melyik a legalkalmasabb életkor számukra a házasságkötésre.

Ha ez a csillagjegyed, akkor jól tudod, mennyire változékony a hangulatod. Míg egyik pillanatban szinte biztosan érzed, hogy a nagy Ő van melletted, addig a következő percben már el is bizonytalanodsz.

Bár ez a jövőben sem valószínű, hogy megváltozik, a 30-as éveidre azért talán jobb lesz a helyzet, a boldogító igent 35 év körül érdemes kimondanod.

Vízöntő Kép forrása: indiaearl.com

A Vízöntő az a csillagjegy, amely talán soha nem házasodik meg. Ha Te is ekkor születtél, akkor számodra egyáltalán nem fontos a papír.

Lehet, hogy a végsőkig hűséges vagy a párodhoz, számodra nem fontos, hogy pazar esküvőn mondjátok ki a boldogító igent.

Ugyanakkor jól viseled az egyedüllétet, a szingliséget is, a saját fejed után mész és nem is igazán vágysz kötöttségekre.

Vágyad, hogy felfedezd a világ összes csodáját, ez tesz téged boldoggá. Ha mégis férjhez mész, lehet, hogy csak nagyon későn, a 40-es vagy akár az 50-es éveidben teszed ezt meg.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba