Milyen hosszú a hüvelykujjad? Nézd meg, miről árulkodnak az ujjaid!

Írta: ,

A személyiséged nem csak abban tükröződhet vissza, hogy milyen ruhákat hordasz, hogyan viseled a hajad, vagy milyen zenéket szeretsz hallgatni. Bizonyos vonásaid ugyanis már az ujjaid hosszából is kiolvashatók, és rengeteg érdekes információt elárulhatnak. Ezt a trükköt pedig legközelebb te is bevetheted ismerkedés közben, rövid útmutatónk segítségével!

Hüvelykujj: akaraterő és önuralom Kép forrása: fashiondecora.com

A hüvelykujjad mozgatásához az agyadnak elég nagy részét kell irányításod alá vonnod, így nem meglepő, hogy a személyiségedről ez rengeteg információt árul el.

Leginkább az önuralmat és az akaraterőt szimbolizálja; például, ha a hüvelyujjad meglehetősen hosszú a tenyered többi részéhez képest, az azt jelenti, hogy képes vagy uralkodni a környezeteden, és saját magad irányítod az életed.

Fordított helyzetben viszont épp ellenkező a helyzet: ha rövid hüvelykujjad van, valószínűleg gyakran érzed magad túlterheltnek, és inkább a közeledben lévő személyek dominálnak az életedben, és vonnak irányításuk alá.

Mutatóujj: ambíciók és irányítóképesség Kép forrása: vivaluxury.blogspot.hu

A mutatóujjat a tenyérjóslásban sokszor Jupiter ujjként is emlegetik, mivel ez a bolygó felel az ambíciókért és az irányításért. Ebből rengeteg érdekességet ki lehet olvasni, kezdve azzal, hogy milyen irányt fog venni az életünk, egészen addig, hogy mi a legfontosabb feladatunk.

Ha viszonylag rövid mutatóujjad van, előfordulhat, hogy nagyobb társaságban nehezebben tudsz feloldódni, és kissé önbizalomhiánnyal is küzdesz.

A hosszabb ujj arról árulkodik, hogy sok energiát fektetsz álmaid megvalósításába, és nem hagyod, hogy bármi is eltérítsen ettől. Emellett meglehetősen magabiztos vagy szinte mindenben, ami ahhoz vezethet, hogy egyesek kissé arrogánsnak tarthatnak.