Melyik háziállat illik hozzád legjobban? Horoszkópodból megtudhatod

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik háziállat illik hozzád legjobban? Horoszkópodból megtudhatod

Háziállatot tartani nem kis felelősség, az első komoly lépés pedig eldönteni azt, hogy milyen kis kedvenc illene hozzád. A horoszkóp ebben is a segítségedre lesz, de természetesen a választáskor más szempontokat is vegyél figyelembe: mekkora költségeket engedhetsz meg magadnak (élelem, állatorvos, oltások, stb.), mennyi szabadidőd van, mekkora a lakásod. Bármilyen állatot választasz is, annak a tartása mindenképpen felelősséggel jár – ha bizonytalan vagy, nyugodtan konzultálj állatorvossal, vagy keress fel egy menhelyet, ahol segíthetnek eldönteni, ki lehetne az ideális társad.

Vízöntő

Az állandóan filozofáló Vízöntő bármilyen állatot megszeret, amelyik felkelti a figyelmét, és amelyiknek a személyiségét érdekesnek találja, így szinte akármilyen élőlénnyel jól kijön

Még az olyan egzotikus állatokat is kedveli, mint amilyenek a kígyók, hiszen titokzatosságukat és méltóságukat lenyűgözőnek találja.
Kos

Kosként fontos számodra az érzelmi kötődés, ugyanakkor hirtelen természeted miatt nem biztos, hogy előre ki tudod számítani, mikor mennyi időd lesz a kedvencedre. 

Valószínű, hogy nem akarsz túlságosan nagy elkötelezettséget, ezért valamilyen kis rágcsáló, például egy tengerimalac ideális társad lehet.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz