Horoszkópodból megtudhatod, miről hazudsz a leggyakrabban

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Horoszkópodból megtudhatod, miről hazudsz a leggyakrabban

Kép forrása: unsplash

Nincs olyan ember a világon, aki még sosem hazudott. Sőt, valójában - kutatások szerint - napi szinten elég gyakran füllentünk erről-arról; de gondoltad volna, hogy a csillagjegyed alapján az is kiderül rólad, milyen témában vagy hajlamos elferdíteni a valóságot?

Mivel nagyon jól kijössz az emberekkel, érthető, hogy hamar elnyered a bizalmukat is. Emiatt jó érzéssel tölt el, ha valaki őszintén elárul neked néhány titkot, te pedig szívesen meg is hallgatod ezeket.

A gond ott kezdődik, hogy nem vagy valami jó titoktartó, ezért bármennyire is állítod, hogy mindez köztetek marad, nem sokáig van ez így.

Szinte mindig kifecseged amit hallottál, persze nem rossz indulatból.

Nem akarsz ártani annak, aki őszintén elmesél neked valamit, egyszerűen csak nem erősséged a titoktartás, és folyton elszólod magad.

Kosként szereted eljátszani, hogy nagyon erős vagy, ezért gyakran hazudsz arról, épp hogy érzed magad.

Nem szívesen vallod be, ha nehéz időszakon mész keresztül, ezért szimplán csak legyintesz, és azt mondod, minden szuper.

Azonban mégsem vagy annyira jó a füllentésben, mert az emberek látják rajtad, ha valami nem stimmel; ezért is kérdezgetik olyan sokszor, hogy mi a baj.

Pedig kár erről hazudni, nem leszel gyengébb mások szemében csak azért, mert bevallod, hogy most nem egy könnyű szakaszát éled az életednek!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv