A horoszkópod elárulja, mi a vonzó benned az ellenkező nem szerint

Kovács Andrea
Írta: ,

A személyiséged, a megjelenésed, az aki vagy: összességében tesznek vonzóvá, mégis lehet néhány dolog, ami már elsőre is megragadja potenciális partnereid figyelmét, és azonnal vonzóvá tesz a szemükben. De mik is ezek a tulajdonságaid? A horoszkópodból kiderülhet!

A szavak mestere vagy, aki tudja, hogy kinek, mikor és mit kell mondania, attól függően, hogy megnevettetni szeretnéd, esetleg vigasztalnád, vagy meggyőznéd arról, hogy komolyan lehet számolni veled.

Mindenki azonnal biztonságban és otthonosan érzi magát veled, mintha régi ismerősök lennétek, ráadásul az a szociális kör, ami körülötted kialakult, szintén vonzóvá tesz: mindenki szeretné a társaság középpontjának figyelmét!

Szinte izzik körülötted a levegő, annyi benned a szexuális energia és a szenvedély, és ezt a másik nem képviselői is azonnal észre veszik.

Lehet, hogy te úgy éled meg, hogy csak egy átlagos hétköznapon mész keresztül, vagy éppen nem is vagy a legjobb formádban, de a kisugárzásod ekkor is elárul: akik éppen párt keresnek, azok azonnal meg fogják érezni, hogy milyen erők szunnyadnak benned.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra