A horoszkópod elárulja, mi a vonzó benned az ellenkező nem szerint

Kovács Andrea
Írta: ,

A személyiséged, a megjelenésed, az aki vagy: összességében tesznek vonzóvá, mégis lehet néhány dolog, ami már elsőre is megragadja potenciális partnereid figyelmét, és azonnal vonzóvá tesz a szemükben. De mik is ezek a tulajdonságaid? A horoszkópodból kiderülhet!

A szavak mestere vagy, aki tudja, hogy kinek, mikor és mit kell mondania, attól függően, hogy megnevettetni szeretnéd, esetleg vigasztalnád, vagy meggyőznéd arról, hogy komolyan lehet számolni veled.

Mindenki azonnal biztonságban és otthonosan érzi magát veled, mintha régi ismerősök lennétek, ráadásul az a szociális kör, ami körülötted kialakult, szintén vonzóvá tesz: mindenki szeretné a társaság középpontjának figyelmét!

Szinte izzik körülötted a levegő, annyi benned a szexuális energia és a szenvedély, és ezt a másik nem képviselői is azonnal észre veszik.

Lehet, hogy te úgy éled meg, hogy csak egy átlagos hétköznapon mész keresztül, vagy éppen nem is vagy a legjobb formádban, de a kisugárzásod ekkor is elárul: akik éppen párt keresnek, azok azonnal meg fogják érezni, hogy milyen erők szunnyadnak benned.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!