A horoszkópod elárulja, ki illik hozzád tökéletesen

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A horoszkópod elárulja, ki illik hozzád tökéletesen

Kép forrása: unsplash.com

Van, aki hisz abban, hogy a szerelem csak egy biológiai illetve kémiai folyamat, mások szerint a sors vezeti az összeillő embereket egymáshoz. De mit írnak a csillagok a te választottadról? Csillagjegyeitek elárulhatják, hogy egymásnak teremtettetek-e?

Nyilas

A Nyilasok nagyon tudnak szeretni, és nem félnek odaadni a szívüket, rajonganak a gyerekekért és az állatokért is, ugyanakkor fontos számukra, hogy megmaradjon a szabadságuk.

A mindig nyitott Ikrek tökéletes társuk lehet, de a szabad szellemű Vízöntő mellett is jól érezhetik magukat, ha pedig közös célokat találnak, akkor a Mérlegek mellett is hajlamosak lehetnek megállapodni.

Ikrek

Az Ikrek összetett személyiségét nem egyszerű dolog lekötni, sok minden érdekli, és ugyanannyira vágyik a változatosságra, mint a biztonságra és az állandóságra, így ideális párja lehet a Nyilas, aki hűséges és odaadó típus, ugyanakkor nem kötelezi el magát teljesen, mindig megtartja a szabadságát, így az Ikrek számára is mindig izgalmas társ marad, akiben bízni is tudnak.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!