A horoszkópod elárulja, hogy milyen gyorsan heversz ki egy szakítást

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A horoszkópod elárulja, hogy milyen gyorsan heversz ki egy szakítást

Egy szakítás minden esetben fájdalmas dolog, és nem csoda, ha az ember szeretné tudni, meddig kell még a lelki sebektől szenvednie, és mikor kezdi el végre kicsit önfeledten érezni magát. Ugyan a fájdalom kezelésére mindenkinek van módszere – van, aki a barátaival csap görbe estét, más kisírja magát egy romantikus filmen – megúszni a dolgot teljesen nem lehet. Hogy a szakításon mennyi idő alatt teszed túl magad, persze sok mindentől függ, a saját adottságaidtól kezdve az élethelyzeteden át a kapcsolatotok természetéig, de horoszkópod is árulkodhat róla, mennyi ideig rágódsz a lelki seben.

Halak

A Halak lassan emésztik meg az elválást, sokáig morfondíroznak azon, mi mehetett tönkre egy kapcsolatban, és volt-e olyan, amit ők rontottak el.

Esetükben azonban nem feltétlenül szerencsés dolog siettetni a továbblépést, még akkor is, ha sok időbe telik nekik a feldolgozás, ez ugyanis elengedhetetlen a lelki békéjük megtalálásához. 
 
A Halak jól viseli a kudarcot, és amikor a padlón van, mindig felszed onnan valamilyen értékes tapasztalatot vagy bölcsességet, ha hagyják, hogy a maga tempójában tegye helyre a dolgokat.
Ikrek

Az Ikrek kettős személyisége a szakítás után is jellemző marad: alapvetően gyorsan visszatérnek a kapcsolat előtti életükhöz, bármikor beleilleszkednek a szingli szerepébe, ugyanakkor váratlanul vissza is zuhanhatnak, és intenzíven élhetik meg a másik hiányát, majd a hullámvölgyből ugyanilyen gyorsan ki is kerülne. 

Segít nekik a fájdalom és az érzelmi mélypontok elkerülésében, ha elfoglalják magukat valamivel.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!