Horoszkópodból megtudhatod, melyik tulajdonságodért szeret legjobban a barátnőd

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai – egyes vonásokra a horoszkópunk is ráerősít. Ebben a cikkben most kedvező vonásokat veszünk górcső alá, azokat, amiket a barátnőid is egyértelműen imádnak benned.

Nyílt vagy és könnyed, szívesen teremtesz új kapcsolatokat. Ennek köszönhetően a baráti köröd is nagy, sok új ismerőst köszönhetnek neked a szeretteid.

Kiválóan összeboronálod az embereket, jó eséllyel több szerelmes pár a te közreműködéseddel talált rá a másik felére.

Mindezek ellenére nem jellemző rád, hogy kifejezetten mély és életre szóló barátságokat kötnél, jobban szeretsz inkább minél több és izgalmasabb ingert beszerezni a világ minden pontján.

Ezzel nincs is semmi gond! Főleg, hogy ettől függetlenül, akivel egyszer jóban lettél, az számíthat rád, és bármikor vevő vagy rá, hogy leülj vele egy tartalmas beszélgetésre. Sokszor pontosan csak ennyire van szüksége az embernek!

Bika Kép forrása: brandyusa.tumblr.com

Nyugodt, stabil és biztos a személyiséged, egyfajta megingathatatlan háttérként állsz a barátaid és családtagjaid mögött.

Ennélfogva egyértelműen lehet rád számítani, támaszkodni, ugyanakkor nem kell attól tartania a barátaidnak, hogy mézes-mázas leszel, és nem mondod el nyomban a véleményedet.

Akkor is őszinte vagy, ha az esetleg mások számára bántó lehet, úgy gondolod, hogy a barátaid számára tisztánlátás mindennél fontosabb.

Ezt általában ők szintén felismerik, és ha nem is azonnal, de miután lehiggadtak, igazat adnak neked, és megköszönik a racionális, nyílt véleményedet.

Mindenkinek szüksége lenne egy olyan barátra, aki ennyire biztosan, higgadtan tud tanácsot adni!

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell