Horoszkóp tévhitek: Az igazság a csillagjegyedről

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Horoszkóp tévhitek: Az igazság a csillagjegyedről
Ismerd meg a legnagyobb tévhiteket és igazságokat a 12 csillagjegyről.
Kos
Tévhit 
A Kosokról elterjedt, hogy forró fejűek, könnyen dühbe gurulnak, türelmetlenek és telhetetlenek. Szeretnek parancsolgatni, mindeközben meggondolatlanok és szervezetlenek. Csodálatos ambíció, rettenthetetlenség és kalandvágy van az ereikben.
Igazság
A Kosok jellemére valamelyest igazak a fenti állítások, de sokkal szelídebb mértékben. A legtöbb Kos energiájához bölcsesség is párosul, gondolkodó ember aki ugyanannyira képes szelíd is lenni, mint robbanékony.
Aki a Kos jegyében született, szerencsésnek érezheti magát, mert személyiségét jól fel tudja használni az életben, és rendkívüli teljesítményre képes. Akaratereje páratlan, minden nehéz helyzetből meglátja a kiutat.
Bika
Tévhit
Elterjedt tévhit a Bikákról, hogy lassú, makacs személyiségek, akik szeretnek a jóban dúskálni, sőt, kifejezetten kapzsik. Tévhit, hogy a bikák nem tudnak betelni az élet apró, finom örömeivel és mindig többet akarnak.
Igazság
A Bikák közel sem makacsok, könnyen alkalmazkodnak és laza viselkedésük van. Érzéki emberek, akik képesek értékelni a minőségi életet, de közel sem nevezhetők materialistának. Épp ellenkezőleg, legtöbbjük inkább idealista. Szeretnék, ha életükből a legtöbbet tudnák kihozni, és semmi sem állítja meg őket céljaik elérésében.
Legnagyobb áldásuk az ösztönös igazságérzetük, ezért képesek a legjobb fajta világi törekvésekre és a legokosabb barátságkötésekre. Ha sikerül bízniuk az életben és józan ítélőképességükben, gördülékeny életútjuk lesz.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!