Horoszkóp 2011 - éves horoszkóp

bien.hu
Írta: ,
Horoszkóp 2011 - éves horoszkóp
A 2011-es év egy kivételes év a személyes növekedést illetően. Több jel mutat arra, hogy a karrier és anyagiak nehézségeket fognak jelenteni, de kevés a maradandó probléma.

A 2011-es horoszkóp célja, hogy segítsen a különböző jelek értelmezésében, útmutatót adjon az élet bizonyos területein.

Személyes téren a 2011-es év izgalmas utazást ígér. Számos jel az új területek megismerésére és váratlan sikerekre utal. A Halak és Bak készek arra, a sikeres kapcsolataikat továbbépítsék. A legtöbb csillagszülöttre pihenés és megújulás vár. A Rák számára utazással kaphatja meg bizonyos személyes kérdésekre a választ.

Az egészséges, bölcs viselkedés továbbra is érvényben marad. Csakis az önállóság és saját magunk felé fektetett elvárások vezethetnek jóléthez. Sok jel arra ösztönöz majd, hogy megtaláljuk az egyensúlyt fenntartani mentális téren. A rossz mentális egészség gyakran rossz egészségi állapotot eredményez. Szakmai téren minden kételyre megoldást fog jelenteni, ha a legelső és legrövidebb megoldást választjuk. Végsősoron a 2011-es év horoszkópja számos izgalmat, életörömöt és személyes fejlődést jósol. Függetlenül attól, hogy sikeres lesz-e a szerelem, karrier vagy anyagiak, a jelek minden esetre a fejlődést és növekedést mutatják.

Kos 2011-es horoszkóp (március 21 - április 19)

Nagyon izgalmas évnek ígérkezik a 2011-es a Kosok számára. Már több éve a Kos több szinten is küzdelmeket élt meg. A nagy erőfeszítéseknek most végre megjön az eredménye, az befektetett energia végre kifizetődik. Erős év a karrier és pénz szempontjából, de belsőleg is pozitív mozgások történnek a Kossal.
Egyes területeken idén nagyobb munkát kell befektessenek és kihívást fog jelenteni megtartani a külső és belső egyensúlyt.

Karrier és jövedelem

Az év elején még nem várhatók kiadások, de aztán a 2011-es év számos költséggel fog járni. Készítsd fel magad a költekezésre, mert bizony várható lesz. Sok az előtted álló projekt, ötletek várnak megvalósításra, és ezzel mind-mind lépést kell tartanod ebben az évben. Ez viszont hatalmas ugrást jelent a karrieredben, vagy nagy haladást jelent szakmai téren. Az erőd nagy részét az év első felében fogod kapni, tehát ragadd meg és lendületesen vedd az akadályokat! Nyugodtan mondhatjuk, hogy nincs okod bátortalannak lenni, minden ami megszületik gondolataidban zseniális ötlet, ami megvalósításra vár.

Szerelem, család és társadalmi élet
Néha, ha az egyik területen sikeres vagy, a másikon kevésbé, ezért több munkára lesz szükséged. A Kos 2011-es magánéleti horoszkópja azt mutatja, hogy feszültségek lesznek az év első felében. Légy kész arra, hogy a legkisebb helyzetet is kezelni tudd! Ha szeretnél harmóniát ebben az évben, akkor beszélned kell a problémáidról. Reális lehetőség van az év végi drámai szakításhoz vagy bizonyos más személyes viszonyok végéhez.

Elme és utazás
Idén a Kos nem vágyik nyaralásra, nem szeretné idejét utazásokra fecsérelni. Munka, munka és még több munka vár rá ebben az évben. Folyamatosan tanul és minden információ segíti a dolgok megoldásában. Valamikor júniusban vagy júliusban veszít lendületéből, mert nem tudja tartani a lépést saját elvárásaival szemben. Inkább engedj meg egy kis pihenést magadnak, hogy hasonló életerővel tudd folytatni az évet.

Egészség
A 2011-es horoszkóp szerint a Kosnak nincs oka aggodalomra az egészségét illetően. Használd ki ezt az állapotot a test és lélek kiépítésére! Egyél jobb minőségű ételeket, aludj eleget. Ebben az évben bátran kipróbálhatsz új sportokat is, vagy levezetheted feszültségedet az edzőteremben. Mozgasd meg minden csatornádat, hogy jó formában vedd a kihívásokat.

Bika 2011-es horoszkóp (április 20 - május 20)

Makacs, de türelmes természetű, a Bika mindig kész a viharokra. 2011-es horoszkópja azt mutatja, hogy belevaló természete átsegíti az év nehézségein. Az év első része kedvez a karriernek és pénznek, míg az egészségügyi kérdések zavart okozhatnak az év során. A jó hír az, hogy a szeretet és meghittség folyamatosan a Bikát fogják támogatni. Az évben jelentkező kihívások pozitív növekedést és változást eredményeznek.

Karrier és jövedelem
A Bika 2011-es horoszkópja szerint ez az év nagy ellensége lesz a Bika karrierjének. Nem szabad megijedni a világban folyó viszályoktól és zűrzavartól, a tartozások és jövedelemcsökkenés utáni aggodalom semmin sem javít. Ehelyett vedd elő legnagyobb erődet és bizz abban, hogy képes vagy bizonyos munkát elvégezni. Ha pedig nem megy, vigyél véghez bizonyos intézkedéseket. Jó év az új készségek és képességek fejlesztésére, amelyek bizalmat adnak a jövőre nézve. Januártól májusig eredménye lesz a befektetett energiádnak.

Szerelem, család és társadalmi élet
Az egyetlen hely, ahonnan támogatást kapsz majd, az barátaidtól és szeretteidtől fakad. A Bika 2011-es horoszkópja azt mutatja, hogy ebben az évben mindennél több romantikában lesz része. A kapcsolatokban való nyíltságodnak köszönhetően a partnered is jól fogja érezni magát, megnő mindkettőtök önbizalma. Ha új kapcsolatot kezdesz, ne rohanj bele teljes gőzzel, adj időt és lassú kibontakozást az új szerelemnek. Március-június táján új barátokra fogsz szert tenni.

Elme és utazás

A szerelem nagy motiváció az utazásra. Add át magad az impulzusoknak. A Bika számára itt az idő, hogy megragadja a gyeplőt, ami azt jelenti, hogy valami őrült és vad kalandba vág. Miután idén nagy lesz a stressz, meg kell találja a módját, hogy pihenjen és élvezze az életet. Lehet, hogy sajnálni fogja a pénzt az utazásra, de mindenképp meg kell engednie magának ezt a kényeztetést, hogy ki tudja magát igazán pihenni.

Egészség
Egyes kihívásokat jobb ha nem vállal a Bika. Idén harcolnia kell az egészségéért. A legjobb logikusan megközelíteni a feladatokat. Mi az ami működik, és mi nem? Számolj fel mindent, ami egészségedet késlelteti vagy megakadályozza! Egyes élvezeteket fel kell majd hagynod, de miután egészséged megjavul, lesz idő ezek pótolására. Ne hagyd, hogy makacs természeted ellened dolgozzon, fogadd meg a jótanácsokat!

Ikrek 2011-es horoszkóp (május 21 - június 20)

Ismert, hogy az Ikreknek állandóan változik a véleményük, de mégis kevés vita vár rájuk ebben az évben. Néhány támadás fogja érni karrierjüket, de a pénzügyi helyzetüket ez nem fogja befolyásolni. A szerelmi élete megfelelő lesz és nem lesz szüksége nagy döntések hozatalára. Egészségének egy kis karbantartásra lesz szüksége, ezért az öngondoskodásra idén szüksége lesz. Más szóval, az Ikreknek egy jól kitaposott éve lesz, és nagy eséllyel megtalálják személyes békéjüket.

Karrier és jövedelem

Készülj fel, a 2011-es év elején új célod lesz a munkahelyen. Az emberek a munkahelyeden kiélezetten fognak figyelni arra, mit teszel és mit tudsz. Maradj erős. Emelt fővel végezz jó munkát, és bízz magadban. Pontosan tudod mennyit is kell megvalósítanod annak érdekében, hogy ne érjen téged szabotázs és ne tudjanak aláásni. Az éves horoszkóp azt mutatja, hogy bár viharos idő vár rád - és sajnos úgy néz ki, hogy ez egész évre igaz lesz - jelentős növekedést mutatsz szakmai téren az év végére.

Szerelem, család és társadalmi élet
A 2011-es horoszkóp azt mutatja, hogy az Ikrek határozatlan lesz a kapcsolatait illetően. Ez nem a fontos döntéshozatalok éve, de minden impulzus fontos érveket és ellenérveket hozhat. Jó esély van rá, hogy januártól júniusig nagy változás várjon rád szerelmi téren. És íme egy tipp: az Ikreknek több mókában lesz részük ha azt értékelik, amijük van. Lassíts le, élvezd a világ apró csodáit, érezd a virágokat és a fű illatát! Élvezd a kapcsolataid békéjét és azt, amit a 2011-es év ad neked.

Elme és utazás
A teknős nyeri a versenyt. Ez lehet a 2011-es év szlogenje az Ikrek számára. Bár számos támadás ér majd az év korai szakaszában, ne mondj le tudásod tökéletesítéséről. űVegyél részt konferenciákon, tanulj meg új programokat, maradj érdeklődéssel minden fele és légy mindig egy lépéssel előre. Valamikor ősszel tarts szünetet és lazíts! Adj magadnak időt egy hosszú nyaralásra - megérdemled.

Egészség
Lesz néhány rossz és jó élményed egészségedre nézve, ezért légy körültekintő és segítsd ki magad a betegségekből. Ne hagyd utolsó pillanatra az orvosi vizsgálatokat. Ha felmerül valamilyen egészségi probléma, próbáld gyökerében elfolytani. Csodálatos környezetednek köszönhetően segítségre mindig számíthatsz, csak merj szólni, ha valamire szükséged van.

Rák 2011-es horoszkóp (június 21-július 22)

Ez egy izgalmas időszak a Rák számára. A 2011-es horoszkóp szerint a Rák egy rejtélyes és intrikákkal teli évnek néz elébe. Az édes és érzékeny Rák bár lassan reagál a dolgokra, ebben az évben érdekes dolgokat fog megtanulni, kreatívabb lesz és megragadja azt, amit az élet nyújt neki.

Karrier és jövedelem

A rák hisz abban, amit csinál. Ez nagyon bosszantó, amikor rá kell jönnöd, hogy hiábavaló volt amit végeztél és nem hozta el a várt sikert. Az év elején úgy fogod érezni, hogy szakmailag minden a feje tetejére állt számodra. De lassan rá fogsz jönni, hogy megkapod a kellő jutalmat munkádért. Rengeteg időt fektettél abba, hogy elérd azt, amit mások elvárnak tőled. Ha nem jön el a várt siker, akkor küzdeni fogsz érte. Egyrészt mert tudod, hogy megérdemled, másrészt mert tisztességesen megdolgoztál érte. Júniusig újraértékeled eddigi erőfeszítéseidet és megoldódnak gondjaid.
A 2011-es horoszkóp szerint a nyár folyamán javulás lesz pénzügyeidben, de talán ez még mindig kevés lesz ahhoz képest, amit reméltél.

Szerelem, család és társadalmi élet

Az év első fele megpróbáltatásokat hoz. A kapcsolataid után küzdened kell, de figyelj arra, hogy ne mondj meggondolatlan szavakat, amivel felrobbanthatod kötelékeidet. Légy figyelmes szavaiddal és próbálj türelmes lenni. Ha együttműködsz partnereddel együtt kitalálhatjátok hogyan tovább és sikerül teljesítenetek egymás igényeit. 2011 elején energiát kell fektetned szerelmi életedbe, így biztosítani tudod a harmóniát a jövőben.

Elme és utazás
Kiváló év készségek elsajátítására. Mivel a karriered úgy néz ki, hogy stagnál, elsajátíthatod azokat a készségeket, amelyeket mindig is akartál. Minden idők legkreatívabb időszakát éled most, ezért probálj olyan tevékenységet folytatni, amire eddig nem volt időd. Mivel az életed lényegében nagyon szép, érdemes egy nyaralást tervezned, ami segíteni fog bizonyos fontos döntések meghozásában.

Egészség

A Rák nagyon érzelmes természet, ezért különösen érzékeny egészségi állapotára is. Mivel ez az év jó és pozitív érzelmeket mutat, az egészsége továbbra is erős marad, és a stressz is alacsony szinten marad. Mindig engedj magadnak elég időt a pihenésre, mert gyorsan úgy érezheted, hogy nem bírsz több terhet cipelni.

Oroszlán 2011-es horoszkóp
(július 23 - augusztus 22)

Rengeteg dolog lesz, amire büszke lehetsz 2011-ben. Az Oroszlán keményen dolgozik és látni fogja saját erőfeszítései materiális megvalósulását, a kemény munka karriert hoz. Ajtók nyílnak, emberek pedig csodájára járnak az Oroszlán találékonyságának, és talán új üzleti vállalkozások nyílnak. Úgy tűnik, mintha kívülről is mindenki neked szurkolna, kivéve azokat, akik hozzád a legközelebb állnak. Ebben az évben csak a harmónia és egyensúly fenntartásán kell fáradoznod. Ez lehet számodra a Nagy Év.

Karrier és jövedelem
A 2011-es év nagy durranással indul: promoválás, elismerés, figyelem...mindaz, amiért az Oroszlán eddig dolgozott. Ez a fajta siker az év további időszakában is él, de új ötletek is kilátásban vannak. A régi kapcsolatok átszervezése segíthet új projektek elindításában, aminek nagy potenciálja van. A legjobb tanács 2011-re, hogy folyamatosan keresd az alkalmat és ragadd meg. Ha valami nem megy, közelítsd meg a másik irányból, vagy próbálj meg mást.

Szerelem, család és társadalmi élet
Az Oroszlán néha nagy dráma-király tud lenni. Tartsd észben, hogy az év első felében a kapcsolatod elkezd lefele siklani, ami legnagyobb részben a te hibád lesz. Sajnos az Oroszlán nehezen tud szeretni másokat, annál inkább szereti saját magát. A szakmai téren reflektorfénybe került Oroszlán megbánthatja párját és szeretteit, ezért azt tanácsoljuk nagyobb odafigyeléssel és törődéssel legyen mások iránt. A szeretet segíteni fog a magánéleti válságokban.

Elme és utazás
A lehetőségek valahogy mindig utadba kerülnek! Mondj igent mindenre és készíts élettervet magadnak. A 2011-es évi horoszkóp azt mutatja, hogy mindenféle izgalmas lehetőség vár rád. Fektess időt tanulásba és élj hobbijaidnak utazásod során!

Egészség
Az Oroszlán optimális egészségnek örvend, életereje nagyobb mint valaha. Egyél minőségien, mozogj és pihenj! A rengeteg történés mellett néha el fogsz feletkezni a pihenésről, pedig csak így tudod lendülettel venni a feladatokat.

Szűz 2011-es horoszkóp (augusztus 23 - szeptember 22)

A Szűznek mindig nagy stabilitásra van szüksége. Az éves horoszkóp azt mutatja, hogy a 2011 megadja ezt. Minden könnyű lesz és pontosan a tervek szerint fog történni. Izgalmak nem várnak a Szűzre, de ez így van rendjén. Koncentrálj a karrierre és a hosszú távú kapcsolatokra, de ne feledd értékelni az élet apró örömeit. A 2011-es horoszkóp azt mutatja, hogy megtalálod világi örömeidet.

Karrier és jövedelem
A szűz megpróbálja siettetni a dolgokat ebben az évben, de a rohanás néha csak ront a dolgokon. Ehelyett biztosítania kell időt a dolgok ellenőrzésére és minden szükséges lépés betartására. Inkább ellenőriznie kell kétszer mindent, de menjen biztosra. Ebben az évben segítségére lehetnek szakértők, könyvelők vagy ügyvédek. Karrierje folyamatosan és biztosan felfele ível, de márciusban törekednie kell, hogy ne veszítsen el egy nagyszerű lehetőséget, ami villámgyorsan bukkan fel és ha nem ragadja meg időben, elvesztheti.

Szerelem, család és társadalmi élet
Az év első részében a Szűzeknek viszályosak lesznek intim kapcsolataik. Ismét időt kell adni a problémák megoldására. Ne várd, hogy a dolgok csak azért megoldódjanak, mert így kényelmesebb számodra. A szakmai életed támogatása nagy segítségedre lesz személyes kapcsolataid javításában. A június nagyszerű hónap a szeretet adására és kapására.

Elme és utazás
Egy türelmes ember számára ez egy jó év új dolgok tanulására. Engedj teret alkotói törekvéseidnek, kezdj olyan dolgokba, amelyeket régóta terveztél. Amint unalmassá vagy túl monotonná válik az élet, indulj vakációzni. Ha minden jól megy, valami izgalmat is tartogat számodra az év.

Egészség

Nincs hír az egészséget illetően, ez pedig jó hír. Az egészséged továbbra is jó marad. Maradj erős, étkezz helyesen . Ha azon kapod magad, hogy meguntad a kiszámíthatóságot, akkor fogj valamilyen sportnak - jobb leszel benne, mint gondolnád.

Mérleg 2011-es horoszkóp (szeptember 23 - október 22)

Számára is nagyon fontos a stabilitás és egyensúly. A Mérleg 2011-es horoszkópja szerint nagy év vár rá. Ez ösztönöz majd új dolgok kipróbálására. Az év elején légy felkészülve egy kis akadályra, mivel bizonyos kihívások lesznek karrieredet illetően, de semmi sem állhat az utadban! Valaki különösen versenyezni szeretne veled, de te csak tartsd magad eddigi kitartásod mellett. Nem szeretnél idén romantikázni. Ha még nincs kapcsolatod, akkor tartasz a szerelmi csalódástól.

Karrier és jövedelem

Karrieredben felzárkózol, bár letör az a pénzügyi zűrzavar, ami a környezetedet jellemzi. Ne ess pánikba. Lassan és fokozatosan dolgozz és elképzeléseidet valósítsd meg. Ahhoz, hogy újra sínen érezd magad, tervezésre és sok munkára lesz szükséged. Annak ellenére, hogy nehéz a kezdet, légy kemény az élet minden területén mert előbb utóbb kamatoztatni fogod a befektetett energiádat.

Szerelem, család és társadalmi élet

A Mérleg egy romantikus alkat, aki hamar tűzbe jön! Néha a túl nagy szenvedély pánikhoz vezethet. Vigyázz, ne akard te vezérelni a kapcsolataidat. Ha azon kapod magad, hogy túlterhelt vagy szerelmi életedet illetően, engedd el a gyeplőt, hagyd folyni maguktól a dolgokat. Lassíts és élj! A nyári hónapokban plátói kapcsolat van kilátásban, vagy egy szerelmi viszály. Idén nyitott vagy új szerelemre vagy új barátokra. Novemberben és decemberben a béke és harmónia fog eluralkodni életeden.

Elme és utazás

2010-ben  hoztál néhány impulzív döntést. Lehet, hogy adósságot halmoztál fel, vagy bizonyos pénzügyi akadályokat teremtettél. Ebben az évben viszont ki fogsz jutni mindezekből a gondokból. Ne feledd, hogy a bölcsesség és a folyamatos tanulás teszi csak elérhetővé a jövőbeli jólétet.

Egészség
Mindaddig, amíg egyensúlyban tartod magad az élet minden területén, nem fogsz egészségügyi problémákkal találkozni. A Szaturnusz stabilizálja állapotodat, és segít visszanyerni energiádat és életerődet. Ebben az évben hajlamos leszel könnyebben figyelmen kívül hagyni dolgokat, ezért figyelj különösen oda magadra és szeretteidre.

Skorpió 2011-es horoszkóp
(október 23 - november 21)

A skorpió számára ebben az évben a dolgok maguktól fognak kialakulni. Ha nem úgy alakul minden, ahogy szeretted volna, akkor kívülről mosolyogni, belülről dühöngeni fogsz. Ez az év számos örömet tartogat, maguktól kialakulnak a dolgok karrieredben és kapcsolataidban. Tehát mosolyogj és élvezd a 2011-es évet!

Karrier és jövedelem

Minden egyensúlyban van a Skorpió számára. Lesznek brilliáns szakmai tapasztalatok, de mentális csend és kevés meghajtóerő is úgyszintén várható. A Jupiter változásra ösztönöz, és a legjobb ha utat engedsz ennek a változásnak. Itt az ideje, hogy átétértékeld az eddigi stagnálást és merj kockázatot vállalni! Kreativitásod idén tetőzik, így előfordulhat, hogy valóra válthatod őrült ötleteidet!

Szerelem, család és társadalmi élet

A Skorpió számára a szenvedély soha nem volt probléma. Általában pedig könnyen meg is kapod, amit akarsz. Néha megragadsz kapcsolataidban, de az ajtó ebben az évben nyitva van és minden orvosolható. Partnered választás elé fog állítani, és készen kell állnod bizonyos változásokra. Kezdetben kényelmetlenül fogod érezni magad, de hamarosan rájössz mit akarsz kapcsolatodtól és jól fogod érezni magad helyzetedben.

Elme és utazás
Jellemzően érdekel a tanulás és az új dolgok megismerése. Különösen fognak érdekelni 2011-ben a könyvek. Olyan területekre tévedhetsz, amelyek tudat alatt már rég óta hiányoztak életedből. Ami az utazást illeti, egy bensőséges nyaralás segíteni fog áttörni az érzelmi akadályokat és visszahozhatja a szeretetet.

Egészség
Egy megerőltető 2010-es év után a 2011-es év elején kicsit kimerültnek érzed magad. Hagyj időt a szervezet regenerálódására. Mint látható, az élet más területein nincs ok aggodalomra. használd ki szenvedélyedet és kreatív energiádat és küzd le a 2010-es év fáradalmait. Az év második felében engedj időt magadnak a kikapcsolódásra, meditálásra és pihenj sokat. A vitalitás hamarosan visszatér.

Nyilas 2011-es horoszkóp (november 22 - december 21)

Ez az év fényes év a Nyilas számára. Annak ellenére, hogy lesz részed örömben is, bánatban is, általánosan pozitív évet fogsz zárni 2011-ben. Ha nehézségekbe ütközöl, ne félj segítséget kérni azoktól, akiknek nagyobb tapasztalatuk van. Ne feledd, a tapasztalatokból született problémamegoldás az előrehaladás leggyorsabb módja!

Karrier és jövedelem
Hullámvölgyek jellemzik karrieredet 2011-ben. 2010 végére sikerült feltornáznod magad szakmai téren, de ez az év nem könnyíti meg a dolgodat. Kicsit már unod a rengeteg tervezést és kivitelezést, ezért kicsit csökken az erőfeszítéseid lendülete. Mindaddig viszont, ameddig munkáddal mások is elégedettek, ez mind rendben van. Ha nem, akkor szükség lesz egy nagyobb erőfeszítésre, hogy megelőzd a pénzügyi válságot és a karriered kisiklását.

Szerelem, család és társadalmi élet
A Nyilasnak néha harcolnia kell kapcsolataiért, ebből a szempontból pedig trükkös év elé néz. 2011-ben a legjobb formáját hozza a Nyilas. Mindaz a lehengerlő, pezsgő tulajdonság, ami őt jellemzi, az mind vonzani fogja a körülötte levő embereket. Ez okozhat némi fenyegetést a barátságaira nézve. Barátkozz csak azokkal, akikkel igazán szeretnél - ez a Te életed! Az év végére is megmaradnak valódi barátaid. Kilátás van egy új és erős szerelmi kapcsolatra is.

Elme és utazás
A kalandvágyó Nyilas idén sem fog csalódást okozni. A 2011-es horoszkóp számára új lehetőségeket és szórakozát mutat. Annyit utazz, amennyit csak szeretnél, mert energiád és anyagi tartalékaid megvannak rá.

Egészség
Most, hogy a Pluto hatása alól kikerültél, sokkal jobb egészség vár rád. 2011 az optimális év az egyensúly felállítására. Sokkal több alvás, edzés és egészségesebb étkezési ciklusra lesz szükséged. Vedd fel mindennapi diétádra a vitamindús, friss termékeket is.

Bak 2011-es horoszkóp
(december 22 - január 19)

A Bak világában a függetlenség a legfontosabb. Tudod, mit akarsz, és kevés türlemed van ahhoz, hogy megkapd, amit akarsz. Az eddig szerzett sikereid úgy néz ki, hogy megmaradnak. Lehet, hogy bizonyos társadalmi nyomást érzel abból kifolyólag, hogy túl sok időt szentelsz magadnak, ezért próbáld fenntartani az egyensúlyt. Érezd jól magad, maradj pozitív és egy virágzó év fog rád várni.

Karrier és jövedelem
A Nap befolyása alatt vagy, minden amihez hozzáérsz, sikerre viszed. Sok ember lesz kiváncsi, hogyan csinálod. A jó hír az, hogy idén különösen jó társasági ember leszel, szívesen megosztod energiádat és sikeredet másokkal is. De légy óvatos. Van különbség abban, hogy valaki egy csapat részeseként dolgozik, vagy feláldozza sikereit csak azért, hogy népszerű maradjon - a gyümölcs a tiéd!

Szerelem, család és társadalmi élet
Az év elején a Mars behatása miatt kicsit antiszociális leszel barátaiddal és pároddal szemben. Ez az év revitalizáló lesz személyes téren is, arra fogsz koncentrálni, ami igazán fontos, ahelyett, hogy hasztalan dolgokra pazarolnád energiádat. Ősszel jobban meg fogod találni életedben az egyensúlyt.

Elme és utazás
Új dolgokat fogsz idén tanulni. Bár eddig volt részed sikerekben, ideje eljutnod a következő szintre. Vágyat fogsz érezni a tanulásra és néha a versenyszellem is el fog kapni. Jutalmazd meg magad egy nyaralással, amire már régóta vársz.

Egészség
Ideje újraértékelni az egészségedet. A múltban hajlamos voltál keresztül korcsolyázni az egészségi problémákon. Idén figyelned kell magadra. Pszichikai problémákat fog okozni a zsémbes Szaturnusz. De ha megadod a szervezetnek mindazt, amire szüksége van, akkor képes leszel pszichédet felélénkíteni. Ősszel megtalálod a békédet.

Vízöntő 2011-es horoszkóp (január 20 - február 18)

Közismerten a Vízöntők nagyon szerethetőek, barátságos karakterek, akiket mások csodálnak. Az egyik tulajdonságuk, hogy jó tanácsokat adnak és igazán őszinte társak. A 2011-es évben a Vízöntő szeretné az élet tikait megfejteni. Érdeklődéssel vagy azon emberek iránt, akiknek kreatív ötleteik vannak. Neked nem úgy van szükséged az emberekre, mint ahogy nekik van szükségük rád, ez pedig konfliktusokhoz vezethet személyes téren. Ez az év viszont kedvező számodra. Készülj fel egy igazán békés évre, amikor learathatod az előző évek munkájának gyümölcseit.

Karrier és jövedelem
Gyümölcsöző év elé nézel. Bizonyos projektek most kezdenek érni, mások örökre elhalnak. Ahárhogy is van, hagyd az új hajtásokat kinyílni. A tavasz vége ideális új projektek elkezdésére.

Szerelem, család és társadalmi élet
Ez az év a felébredés éve. Gyakran előfordul, hogy a Vízöntő elkerüli az intim és romantikus kapcsolatokat.  Ez az év elhozza elkötelezett, hosszú szerelmet. Mélyebb és tartalmasabb kapcsolatokra van kilátás. A Vénusz az örömet fogja ösztönözni, az intimitás új formáját. Ne félj kockázatokat vállani a szerelemben, eljött az idő a nagyobb lépésekre.

Elme és utazás
A tanulási vágyad egyre erősödik. A Neptunusz hatása miatt félsz saját képességeid feltárásától, és azonnal számítasz a jutalomra, pedig ahhoz idő kell. A siker felé lassú út vezet. Értékeld a tudás finom aspektusait és töltsd meg életed a bölcsesség gazdagságával!

Egészség
Békés elme békés szervezetet teremt. Ahogyan a világban érzed magad, olyan energiaszinten leszel. Közvetlen összefüggést fogsz érezni a vitalitásod és a belső fejlődésed közt. Nincs helye gondnak az életedben, a békés állapotod nem veszélyezteti egészségügyi állapotodat.

Halak 2011-es horoszkópja (február 19 - március 20)

A Halak számára a 2011-es év kétoldalú. Előretekintve nem lesz nagy sikere az interperszonális kapcsolatokban. Az első félévet inkább a karrier, pénz és vágy jellemzi. A második félévben nagyobb munkára és energiára lesz szükség a feladatok elvégzéséhez, de ez rendben van. A Halak soha nem félt a kemény munkától.
A személyes kapcslatok nagyobb kihívást jelentenek. Idő kell ahhoz, hogy megértse és megoldja problémáit. A jó hír az, hogy a 2011-es év üdvözlő békét hoz az érzékeny és harcos Halak számára.

Karrier és jövedelem
A kemény munka végül kifizetődik. Az év első felében inkább a tavalyi év erőfeszítései hoznak sikereket. A szerencse veled lesz, és az év további részében úgy tűnik semmit nem tudsz elrontani. Minden a helyére kerül, és amikor azt hiszed minden elveszett, sokkal nagyobb lehetőség hullik az öledbe. Használd ki ezt az év első negyedében levő virágzó időszakot, mert márciustól a karrier és pénz bonyodalmakat fog hozni. Készülj fel, hogy keményebben kell dolgoznod, mert a szerencsesorozat is egyszer végetér.

Szerelem, család és társadalmi élet
Ami a családot és barátokat illeti, minden jól alakul. Júliusban egy bizonyos emberrel megromlik a kapcsolatod, de idővel átértékelitek és megoldódik ez a gond is. A magánéleti problémák visszatérőek, ezért meg kell találnod a probláma forrását.

Elme és utazás
Teljes a vitalitásod, szívesen elvégzel minden feladatot és keresed az újabb kihívásokat. Szereted fejleszteni tudásodat, főleg ha sikert hozhat.

Egészség
Könnyű jól érezned magad, ha minden jól megy! Hiszen a munkád is sikereket hoz, a magánéleted is sínen van. Egészségedet mégse hanyagold, tarts mérsékletességet mindenben.
 

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?