Neked mi a holdjegyed? Ezt árulja el a személyiségedről

Schuster Borka
Írta: ,

A hagyományos horoszkóppal ellentétben a holdjegyed – ami nem a Nap, hanem a Hold születésed pillanatában történt állásából számítható ki – nem a külvilágnak mutatott személyiségedet, hanem a hangulatodat, érzéseidet magyarázza. Ismerd meg a holdjegyedet, és tudj meg valami újat magadról!

Így számolhatod ki!

Számos olyan kalkulátort találsz a neten, ami kiszámolja neked a holdjegyedet a születési idődből és a helyszínből. Ide kattintva például csak néhány adatot kell megadnod. Az első sorokba a születési dátumodat add meg hónap, nap, év sorrendben, majd a születésed pontos idejét (óra, perc), ha pedig ezt nem ismered, akkor pipáld ki az alatta lévő kis dobozt. Végül kezdd el begépelni a születésed városát, majd válaszd ki azt a legördülő menüből, és kattints az eredményért – majd gyere vissza, és olvasd el, mit árul el rólad a holdjegyed!

Jobban érzed magadat egy olyan környezetben, ami lehetőséget teremt rá, hogy őszintén beszélj az érzéseidről.

Fontos neked, hogy az első legyél, akár a munkádról, akár egy mindennapi eredmény eléréséről van szó, így hajlamos vagy ott is versenyhelyzetet teremteni, ahol nincs.

Hajlamos vagy könnyen lelkesedni, és beleugrani valamibe, mielőtt végiggondolnád, hogy valóban arra vágysz-e, ugyanakkor képes vagy küzdeni azért, amit igazán szeretnél elérni.

Fontos számodra, hogy senki ne sürgessen, és magad hozd meg a döntéseidet, ugyanakkor hajlamos lehetsz rá, hogy túl sok időt tölts el egy nem működő kapcsolatban, mielőtt belátod, hogy ideje továbblépni.

Szereted a kényelmet és a jólétet, nem szívesen hozol áldozatokat ezen a téren, ugyanakkor a kapcsolatok valódisága és a testiség is kiemelten fontos lehet a számodra.