A holdjegy felelős az érzelmeinkért – A te személyiségedről mit mond el?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A holdjegy felelős az érzelmeinkért – A te személyiségedről mit mond el?

Kép forrása: unsplash.com

Egy korábbi cikkünk segítségével már kideríthetted, mi a holdjegyed, és most azt is megtudhatod, mit árul el a személyiségedről! A holdjegy felelős az érzelmeinkért, befolyásolja, miként reagálunk egy-egy élethelyzetre, mennyire vagyunk nyitottak vagy éppen konzervatívak bizonyos kérdéseket illetően. Vajon a te személyiségedről mit mond el?

Nagylelkű vagy és kedves, de jellemző rád egy jó adag öntudatosság is, amit mások hajlamosak nagyképűségként értékelni.

Nem szoktad lejjebb adni a vezetői pozíciónál, miközben nagyon fontos számodra az anyaszerep kérdése. Egyszerre lényeges a karrier és a magánélet, sokszor az egész életed arra megy rá, hogy a két végpont között lavírozol.

Az érzelmeid különösen széles skálán mozognak, csak a hangulatodtól függ, hogy te vagy a nagylelkűség mintaképe, vagy éppen rólad mintázzák a gonosz boszorkát.

Ennek ellenére (vagy éppen ezért) többnyire népszerű és közkedvelt személy vagy, de az biztos, hogy sokan ismernek.

Ikrek Kép forrása: Forewer/Depositphotos

Otthon érzed magad a művészetekben, a képzeleted élénk, a fantáziád határtalan, a találékonyságod pedig páratlan. Egyáltalán nem esik nehezedre, hogy új kapcsolatokat építs ki, hiszen remek kommunikációs készséggel rendelkezel.

Aligha tudsz nyugodtan ülni a fenekeden, mintha belülről valami folyton arra késztetne, hogy indulj, vágj neki a világnak és cselekedj – akkor is, ha egész nap ezt csináltad.

Negatív tulajdonságod, hogy hajlamos vagy pletykássá válni, ami mögött egyébként nincs rossz szándék, te csupán áramoltatod az információt, ugyanakkor ezzel a felfogással nem mindenki tud azonosulni.

Ha nem vagy a toppon, akkor szétszórt, bizonytalan és felületes leszel.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!