A Hold hatásai az életünkre: ezekre kell figyelned, ha az adott csillagjegyben tartózkodik

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A Hold 28 nap alatt kerüli meg a Földet, és ez idő alatt sorban áthalad a 12 állatövi jegyen – mindegyikben 2-3 napot tartózkodik. A Hold hatást gyakorol egész életünkre, nagyban meghatározza ugyanis a személyiségünket az, mi a Holdjegyünk, tehát születésünk percében éppen melyik csillagjegyben állt ez az égitest. Azonban havi szinten is befolyásolja a mindennapjainkat, hiszen sokat számít, éppen milyen energiákat zsebel be az adott állatövi jegyekből...

Több oldalon figyelemmel kísérheted, éppen melyik csillagjegyben tartózkodik. Az astro.com portálon pl. a főoldalon, jobb oldalt láthatsz egy térképet Current Planets cím alatt. Itt nem csak azt láthatod meg, hogy a Hold milyen jegyben áll, hanem a többi bolygó mozgását is szemügyre veheted. Ez alapján pedig már könnyen következtethetsz arra, milyen órák, napok várnak rád.

A Rákok nagyon érzelmesek, ezért aztán nem meglepő, hogy amikor a Hold beér ebbe az állatövi jegybe, előtérbe kerülnek a lelki kérdések.

Ebben az időszakban könnyű szorosabbra fűzni az érzelmi szálakat, jól lehet romantikázni, egyszerűbb ráhangolódni a partnerünkre.

Azonban a Rákoknak negatív tulajdonságuk, hogy könnyen megsértődnek, hiszen annyira érzelmi alapon működnek.

Emiatt aztán előfordulhat, hogy ebben a pár napban nem csak csodás pillanatok, hanem viták és nézeteltérések is színesítik az életeteket.

Hold a Nyilasban Kép forrása: ivankyryk/Depositphotos

Ha a Skorpiók időszakát sikerült ép bőrrel megúsznod, vagy éppen alaposan fel tudtál töltődni, akkor most még jobban ellazulhatsz, ugyanis a Nyilasok napjaiban a legjobb döntés egy kis utazás, kirándulás.

Ha kell, akkor ilyenkor érdemes költöznöd, vagy éppen nagyobb volumenű döntéseket meghoznod, mert most megvan hozzá a kellő lendületed.

Tettre kész és energikus lehetsz, ezért az aktív tevékenységeknek van itt az ideje.

Ez lehet egy új dolog bevezetése az életedbe, vagy csak egy kis sport, valószínűleg úgy fogod érezni, hogy most valamit muszáj csinálnod.