Hogyan hatott a Hold a te sorsodra? Derítsd ki, születésnapod alapján mit üzen neked

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:

A Hold nem csupán aktuálisan hat a hangulatunkra, befolyásolja életünket születésünk pontos dátuma alapján is. Ha ide kattintasz, születési éved megadásával és a naptár böngészésével kiderítheted, éppen melyik szakaszban volt a Hold a Földről nézve. Ha ezzel megvagy, már csak az alábbi leírások közül kell választanod azt, amelyik legjobban illik születésnapod holdfázisához!

Csökkenő félhold Kép forrása: 500px.com

Ez a fázis akkor a tiéd, ha születésed idején a Hold nem csupán csökkeni kezdett, hanem már közel jár a félholdhoz, esetleg kicsivel át is lépte azt.

Hogy mi jellemző rád? Túlságosan érzelmes oldaladnak köszönheted, hogy elég gyakran megragadsz a múltban. Nehezen tudod túltenni magadat a történteken, pontosan azért, mert érzelmi, nem pedig értelmi síkon látod a dolgokat.

Hajlamos vagy rá, hogy nagyon mélyen ragaszkodj akár emberekhez, akár helyekhez, intuíciókhoz – ebből adódik, hogy nem vagy képes teljesen a jelenedre, vagy éppen jövődre koncentrálni. Nehezen lépsz túl a dolgokon akkor is, ha azok bántóak voltak és akkor is, ha sokat adtak a személyiségedhez.

Érzelmes énedből adódik, hogy könnyen sértődékennyé válsz, és a bezárkózás sem áll távol tőled, mert sokszor túlságosan is durvának, bántónak találod az embereket: ez a látásmódod onnan ered, hogy tökéletesen elvagy a saját kis világodban.

Tanács a csökkenő félholdtól: Feltétlenül el kell engedned a múltbeli sérelmeidet ahhoz, hogy élvezhesd a jelenedet.

Az újhold előtti időszak Kép forrása: fixthephoto.com

Ebben a szakaszban a Hold közeledik ciklusa befejezéséhez, így az ebben a fázisban született embereket az „idősebb Hold” energiája befolyásolja. Ha te is ekkor láttad meg a napvilágot, valószínűleg bölcs embernek mondhatod magad, és rengeteg rejtett energiával rendelkezel.

Ezek az energiák a hagyományos felfogással szemben nem kifejezetten a fizikai valóságban tükröződnek, sokkal inkább megfoghatatlanok, és leginkább a lelki, spirituális oldaladdal vannak összefüggésben.

Aktív a képzelőerőd, érdeklődsz az ezoterikus dolgok iránt és nagyon jók a megérzéseid, továbbá jól átlátod mások aktuális élethelyzetét is. Mindezekkel alaposan szembemegy, de gyakran úgy érezheted, mások nem értenek meg.

Kicsit valóban különc vagy egyedi látásmódod, gyakran furcsa hobbid, érdeklődési köröd miatt, de bátran elhiheted: pontosan ezek miatt szeretnek ismerőseid!

Tanács az újhold előtti időszaktól: Olyan emberekkel vedd magadat körül, akik legalább annyi fantáziával bírnak, mint te!

 

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?