Te hol hordod a gyűrűt? Ezt árulja el rólad, melyik ujjadat díszíted

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ha idáig csak egyszerű kiegészítőként tekintettél a gyűrűkre, akkor most ideje alaposan átgondolnod a nézeteidet! A gyűrűk messze nem csak díszek, vagy egyszerű jelképek, azoknál jóval nagyobb szerep juthat nekik az ezotéria szerint. Az alábbi cikkből kiderül, mit árulnak el rólad a gyűrűviselési szokásaid – az olvasottak segítségével pedig akár célzottan is támogathatod a törekvéseidet. Ha valamelyik téren meg kell erősítened magadat, akkor érdemes a megfelelő ujjadra tenni legközelebb az ékszeredet…

A bal kezünk a fogadásért felelős, ezért a bal kéz ujjaira tett gyűrűk alapvetően azt szimbolizálják, amit kapunk: energiát, érzelmeket, gondolatokat. Ezen felül a bal kéznek tulajdonítják a női energiákat, valamint a kreativitást is.

A jobb kezünk ennek megfelelően a férfias oldalunkért felelős, és a bal kézzel ellentétben az adást, juttatást szimbolizálja. A nézetek szerint a jobb kezünkkel tudunk energiát adni, és innen ered a pszichikai aktivitásunk is.

Ha tehát a jobb kezeden hordod a gyűrűidet, akkor abból inkább adakozó, támogató személyiségre engedsz következtetni, a bal kézre tett gyűrűk pedig a befogadás, tanulás, elfogadás képességéről árulkodnak.

De mit jelképeznek az ujjak?

A kisujjra tett gyűrűk remek megérzésekről, intuíciókról árulkodnak és a művészi képességekre, kreatív személyiségre is rámutatnak.

Többnyire olyan emberek teszik erre az ujjukra a gyűrűt, akik kiemelten tehetségesek valamiben, remek művészi vénával rendelkeznek, és egyáltalán nem esik a nehezükre, hogy meggyőzzenek másokat a saját nézőpontjaikról, véleményükről.

Ajánlott kristályok, amik segítenek az utadon: borostyán, holdkő, kvarc

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?