Hogy állsz önbizalom terén? Horoszkópod sokat elárul róla

Kovács Andrea
Írta: ,
Hogy állsz önbizalom terén? Horoszkópod sokat elárul róla

Egy percig sem kételkedsz magadban, és akár olyasmibe is beleugrasz, amiről mások kétszer is meggondolnák? Vagy éppen ellenkezőleg, a saját bizonytalanságod tart vissza a sikerektől, amiket egyébként gyerekjáték lenne számodra elérni? A csillagjegyek árulkodhatnak arról, hogyan is állsz az önbizalom terén. Rád igazak a leírtak?

Nyilas Kép forrása: thechive.com

A Nyilasok önbizalma kifejezetten sérülékeny, nehezen építik fel, és hajlamosak lehetnek arra, hogy túlságosan könnyen engedjék másoknak, hogy letörje azt.

A Nyilasok feladata az önbizalmukkal kapcsolatban, hogy megtanulják mások támogatása nélkül építeni azt, és csak kellő mértékben legyenek kritikusak önmagukkal, ne hagyják, hogy más véleménye könnyedén befolyásolja őket, és akkor nem lesz gondjuk önmaguk értékelésével.

Vízöntő Kép forrása: elle.es

A Vízöntők jól ismerik önmagukat, és mert többnyire okos, érzékeny lelkek, az önbizalmukra sincs panasz, hiszen tisztában vannak a saját különleges képességeikkel.

Egy-egy kudarc azonban időnként megingathatja az önbizalmukat, és bár a kisebb nehézségeket jól kezelik, ezek a ritka, de mély megingások alaposan megviselik őket.

Ezekből a csalódásokból ha nehezen is, de újra fel fognak állni.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv