Tevékenységek, amiket a legszívesebben végzel, a zodiákusod szerint

Schuster Borka
Írta: ,

Nem kell szakorvosi diploma ahhoz, hogy belássuk, egy jól megválasztott hobbi, ami örömet és boldogságot jelent, a mindennapokat is sokkal örömtelibbé teheti. A sikerélményre mindenkinek szüksége van, és még ha a család vagy a munka meg is adja ezt, akkor is jót tesz, ha van valami, amit csak önmagadért teszel. Te mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet? Próbáltad már, ami a horoszkópod szerint sikert hozhat? Mi volt a tapasztalatod?

Kos

A Kosok imádják a kihívást és a kalandot, várni azonban nem szeretnek, ezért olyan hobbi ideális nekik, ami nem igényel túl sok előkészületet, mégis elég izgalmat tartogat.

Ha eddig még nem tetted, érdemes lehet kipróbálnod a szabadulós játékokat, ahol a feladatok mellett az idővel is meg kell küzdened.
 
Mivel egyszerre több impulzus is ér, ezek a játékok minden bizonnyal még egy Kos kalandvágyát is kielégítik.
Bika

A kitartó, ám rendkívül békés természetű Bikáknak valami olyan hobbi való, ahol teret engedhetnek a romantikusabb énjüknek, ugyanakkor akaraterejüket is kihasználhatják.

A sportok között például a túrázás, a terepfutás, vagy akár a kicsit extrémebb búvárkodás is bejöhet nekik, mert ezek mind nyugodt, természetközeli tevékenységek, és nem is annyira az állóképességet, mint az akaraterőt teszik próbára.
Ikrek

Az Ikrek erőssége, hogy bármilyen karaktert meg tudnak jeleníteni, ráadásul azonnal képesek megnyerni az emberek rokonszenvét. Ideális hobbi lehet számukra valamilyen előadművészet, elsősorban olyan, ahol improvizálhatnak, vagy egyedül léphetnek fel. 

A stand-up, vagy éppen a műsorvezetés – akár csak egy kis, helyi művelődési központban is – sikert hozhat az Ikreknek.
Rák

Az érzékeny és néha bizonytalan Rákoknak nagyon fontos a biztonságot adó otthon, amit szívesen fejlesztenek, újítgatnak.

A lakberendezés vagy akár a belsőépítészet számukra ideális hobbi, akkor is, ha csak magazinokból lesik el az ötleteket, és akkor is, ha esetleg egy komolyabb tanfolyamot is elvégeznek.

 
A Rákok ezt a hobbit egyedül is szívesen űzik, de ha vannak gyerekeik, őket is szívesen bevonják az alkotásba.
Oroszlán

Az Oroszlánokról sokan gondolják, hogy kissé hiúak, pedig egyszerűen csak szeretnek jól kinézni, és élvezik, ha mások is elismerően vélekednek róluk. 

Számukra ideális lehet valamilyen divattal kapcsolatos hobbi, legyen az stílustanácsadás, vagy akár szabás-varrás.

 
Mivel az Oroszlánokban nagyon erős a versenyszellem, hobbinak érdemes olyat választani, ahol ez nem jelenik meg, különben gyorsan elvesztik a tiszta örömöt.
Szűz

A Szüzek szeretnek előre tervezni, békések, mégis időnként irányítóak, és többnyire nagyon intelligensek. 

Mivel szeretik azokat a helyzeteket, ahol több szempontot kell vizsgálniuk, hogy kitalálják, mi fog következni, sikeresek lehetnek az észjátékokban, például a sakkban, amihez ösztönös tehetségük van, bizonyos stratégiák elsajátításával pedig komolyabb sikereket is elérhetnek.
Mérleg

A kiemelkedő szépérzékkel megáldott Mérlegek számára bármilyen alkotómunka sikert hozhat, ahol megmutathatják, hogyan látják a világot. 

Legyen az írás, festészet vagy akár szobrászat, a Mérlegeknek jó szemük van a művészethez, és másoknak is meg tudják mutatni azt, ami mindig is jelen volt, csak előttük rejtve maradt.

 
A Mérlegek a képzőművészetekkel nem csak sikereket érhetnek el, de meg is tudják értetni magukat a világgal, és ez örömmel tölti el őket.
Skorpió

A Skorpiók tele vannak szenvedéllyel, és kevés az olyan tevékenység, ahol ennek a sok érzésnek teret tudnak adni.

A tánc azonban kaput nyithat ki előttük egy olyan világba, ahol az érzéseiket nem rejtegetni vagy tompítani kell, hiszen kifejezetten előnyükre válik, hogy nyíltan vállalni tudják őket. 

 
Bármilyen tánc, de elsősorban a latinosabb vonal gyorsan a Skorpiók kedvencévé válhat.
Nyilas

A Nyilasnak nem mindig egyszerű hobbit találni, mert sok minden érdekli, ugyanakkor maximalista is, amivel foglalkozik, abban szeret igazán jó lenni. 

Ha van hozzá érzéke, akkor a zene ideális hobbi lehet a számára, mert segít kifejezni a gondolatait, és csatornaként szolgálhat közte és az emberek között. Nem mellékes, hogy a
 
Nyilas szereti a népszerűséget is, ez pedig együtt jöhet azzal, ha valaki mondjuk egy zenekarban játszik.
Bak

A Bakok azon kevés karakter közé tartoznak, akik kitartóak és szorgosak, de nem hajszolják mindig az újabb és újabb eredményeket, képesek meglátni az értéket abban, amit elértek, és értékelik a múlt hagyatékait. 

Bármi olyasmi, ami hagyományőrzéssel kapcsolatos, legyen szó lakóhelyük történelmének feltárásáról, vagy akár hagyományokról szóló, iskolásoknak vezetett szakkörről, örömmel tölti el a Bakokat.
Vízöntő

A Vízöntő mindig tele van ötletekkel, gondolatokkal, és alig várja, hogy ezt másokkal is megoszthassa. 

Mivel szereti meggyőzni az embereket saját elméletei helyességéről, de azt is élvezi, ha valaki megfelelő érvekkel alátámasztva egy új nézőpontot tár elé, ezért például vitaklubokban, olvasókörökben remekül érezheti magát, és könnyen a társaság szíve lehet, hiszen nincs olyasmi, amiről ne lenne véleménye, vagy ne akarna többet megtudni róla.
Halak

A Halak számára nagyon fontos, hogy teret engedjenek a belső világuknak, mert  ez kalauzolja őket keresztül az életükön.

Ösztöneik meghallgatása és kiélesítése kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá teszi őket, ezért egy olyan hobbi, ami ebben segít, például a jóga vagy a meditáció, örömmel tölti el a Halakat.