Tevékenységek, amiket a legszívesebben végzel, a zodiákusod szerint

Schuster Borka
Írta: ,

Nem kell szakorvosi diploma ahhoz, hogy belássuk, egy jól megválasztott hobbi, ami örömet és boldogságot jelent, a mindennapokat is sokkal örömtelibbé teheti. A sikerélményre mindenkinek szüksége van, és még ha a család vagy a munka meg is adja ezt, akkor is jót tesz, ha van valami, amit csak önmagadért teszel. Te mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet? Próbáltad már, ami a horoszkópod szerint sikert hozhat? Mi volt a tapasztalatod?

Kos

A Kosok imádják a kihívást és a kalandot, várni azonban nem szeretnek, ezért olyan hobbi ideális nekik, ami nem igényel túl sok előkészületet, mégis elég izgalmat tartogat.

Ha eddig még nem tetted, érdemes lehet kipróbálnod a szabadulós játékokat, ahol a feladatok mellett az idővel is meg kell küzdened.
 
Mivel egyszerre több impulzus is ér, ezek a játékok minden bizonnyal még egy Kos kalandvágyát is kielégítik.
Bika

A kitartó, ám rendkívül békés természetű Bikáknak valami olyan hobbi való, ahol teret engedhetnek a romantikusabb énjüknek, ugyanakkor akaraterejüket is kihasználhatják.

A sportok között például a túrázás, a terepfutás, vagy akár a kicsit extrémebb búvárkodás is bejöhet nekik, mert ezek mind nyugodt, természetközeli tevékenységek, és nem is annyira az állóképességet, mint az akaraterőt teszik próbára.