Tevékenységek, amiket a legszívesebben végzel, a zodiákusod szerint

Schuster Borka
Írta: ,

Nem kell szakorvosi diploma ahhoz, hogy belássuk, egy jól megválasztott hobbi, ami örömet és boldogságot jelent, a mindennapokat is sokkal örömtelibbé teheti. A sikerélményre mindenkinek szüksége van, és még ha a család vagy a munka meg is adja ezt, akkor is jót tesz, ha van valami, amit csak önmagadért teszel. Te mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet? Próbáltad már, ami a horoszkópod szerint sikert hozhat? Mi volt a tapasztalatod?

Kos

A Kosok imádják a kihívást és a kalandot, várni azonban nem szeretnek, ezért olyan hobbi ideális nekik, ami nem igényel túl sok előkészületet, mégis elég izgalmat tartogat.

Ha eddig még nem tetted, érdemes lehet kipróbálnod a szabadulós játékokat, ahol a feladatok mellett az idővel is meg kell küzdened.
 
Mivel egyszerre több impulzus is ér, ezek a játékok minden bizonnyal még egy Kos kalandvágyát is kielégítik.
Bika

A kitartó, ám rendkívül békés természetű Bikáknak valami olyan hobbi való, ahol teret engedhetnek a romantikusabb énjüknek, ugyanakkor akaraterejüket is kihasználhatják.

A sportok között például a túrázás, a terepfutás, vagy akár a kicsit extrémebb búvárkodás is bejöhet nekik, mert ezek mind nyugodt, természetközeli tevékenységek, és nem is annyira az állóképességet, mint az akaraterőt teszik próbára.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!