A hét napjait a bolygók is uralják: eláruljuk, melyik nap, mire a legalkalmasabb

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A hét minden napját egy-egy bolygó uralja, energiáik pedig nem csak a hangulatodat befolyásolják, hanem azt is megmutatják, az adott napon mibe érdemes fognod, hogy sikereket érj el!

Hétfő Kép forrása: tumblr, pearl-nautilus

A hétfő uralkodó bolygója a Hold, ami leginkább az ösztönösségért, a nőiességért, a lelki dolgokért és az érzelmekért felelős. Ha a tulajdonságokat vizsgáljuk, ide sorolhatjuk a szeszélyességet, a hangulatingadozásokat és a vele járó ingerlékenységet, rosszkedvet is.

Emiatt a hét első napja nem igazán alkalmas a mindennapos problémák megvitatására, viszont a régóta húzódó, nyomasztó nézeteltéréseket jó ötlet ilyenkor átgondolni, esetleg megbeszélni. A Hold segítségével lezárhatod az összetűzéseket, de csak akkor, ha nem hagyod, hogy a hétfő depressziós oldala átvegye az uralmat az érzéseid fölött.

Tipp: Hétfőre válassz valamilyen relaxációs programot!

Kedd Kép forrása: futuristicnews.com

A kedd uralkodó bolygója a Mars, ami az erőt, a vágyakozást, a szenvedélyt képviseli, de megbújik benne némi türelmetlenség, ingerlékenység és egy kis agresszivitás is.

Emiatt a kedd leginkább azokra a feladatokra alkalmas, amik nagyobb erőt, energiát és kitartást igényelnek tőled – függetlenül attól, hogy erre valóban a fizikai világban, vagy éppen a lelkedben kell sort kerítened.

Kínos beszélgetés, régóta halogatott feladat, vagy éppen elszántságot igénylő teendő? Ezekre sosem veszed rá könnyen magadat, de kedden mégis hamarabb a dolgok végére járhatsz.

Tipp: Időzítsd keddre az edzésterved legbrutálisabb és legfárasztóbb napját!