Te is a hercegedet keresed? – 4 csillagjegy, akiknek van egy igazán gyengéd oldala

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Neked is eleged van már a macsókból? Unod, hogy azon kell gondolkoznod, vajon fejvesztve menekül-e a szerelmed, ha teljesen őszinte leszel vele? Vagy azt érzed, taktikáznod kell, hogy biztosan veled maradjon? Nem kell többé félretenned az érzelmes énedet, az alábbi férfiaknak van egy nagyon gyengéd oldala. Velük aztán lehet lelkizni!

A Mérlegeknek is legtöbbször a párkapcsolatuk körül forog az életük, de a gondolataik mindenképpen. Nagyon nehezen viselik, ha egyedül kell lenniük, inkább egyik kapcsolatból a másikba esnek, csak ne kelljen magányosan tengetni a mindennapjaikat.

Imádnak udvarolni, szeretik kerülgetni a forró kását, számukra sokszor az ismerkedési fázis a lehető legizgalmasabb része a párkapcsolatoknak – úgyhogy már az elején borítékolhatod, hogy egy igazi herceggel van dolgod.

Persze, emberfüggő is, mennyire lesz hosszú távon is ilyen lovagias a Mérleg társad, hiszen számukra nagyon fontos a harmónia, és emiatt lehet, hogy kissé házsártossá válnak a nehezebb időszakokban.

Cserébe mindig diplomatikusak és kompromisszumkészek, úgyhogy nem kifejezetten nehéz velük dűlőre jutni a problémásabb kérdésekben sem.

A Rák férfiak örök romantikusok, tényleg tipikusan szőke hercegek fehér lovon. Nagyon érzelmesek, odaadóak, törődőek, sőt, sokszor ők azok, akik az érzelmes témákat felhozzák és feszegetik.

Végtelenül figyelmesek és kifejezetten imádnak lelkizni.

Egész életükben arra törekszenek, hogy megtalálják a nagy Őt, és amint ez sikerül, teljes egészében a párkapcsolatuk felé fordulnak, minden mást kizárnak, hátrébb tesznek a fontossági sorrendjükben.

Bókolnak, ajándékokkal halmozzák el a szeretteiket, szóban és tettekben egyaránt kifejezik, mit éreznek, és ebből a jó szokásukból az évek elteltével sem engednek.

Persze, az emberek többsége nem csillagjegy alapján szelektál, de ha érzelmes férfira vágysz, keresve sem találhatnál jobbat a Rákoknál.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba