Hányadikán születtél? A születésnapod kihat a személyiségedre is

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Hányadikán születtél? A születésnapod kihat a személyiségedre is

Belegondoltál már abba, hogy esetleg a születésed napja nem csak azt határozza meg, mikor kell elfújnod a gyertyákat a tortádon? A számmisztika szerint ugyanis az, hogy hányadikán jöttél világra, a személyiségedhez is rengeteget tesz hozzá. Ha te is kíváncsi vagy, mit árul el rólad a születésnapod, olvasd el az alábbi útmutatót!

Ha elsején születtél:

Erős személyiséged van, amihez vezetői készségek társulnak – nem csoda, hogy szívesebben dolgozol főnökként. Mindig vannak új ötleteid, köszönhetően kreatív oldaladnak, magabiztosságod pedig segít abban, hogy ezeket képes legyél megvalósítani.

Ha másodikán születtél:

Számodra fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt és a harmóniát az élet minden területén. Igazi csapatjátékos vagy, aki könnyen megérti mások problémáját, és képes vagy az empátiára. Nagyon fontos számodra a szeretet és a kapcsolatok, ugyanakkor érdemes kicsit több odafigyelést fektetned az önbizalom-építésre (ez ugyanis nem annyira az erősséged).

Ha harmadikán születtél:

Nagyon jó humorérzéked van, és bárkivel könnyedén kezdesz beszélgetésbe. Csak úgy vonzod magadhoz az embereket karizmatikus személyiségeddel, és mindenki úgy érzi, hogy megvan benned az a bizonyos plusz. Emellett van érzéked a művészetekhez és a kreativitáshoz – érdemes kipróbálnod magad ezen a területen.

Ha negyedikén születtél:

Nagyon határozott vagy, ha pedig célokat tűzöl ki magad elé, biztos, hogy a határ a csillagos ég lesz. Mindig keményen dolgozol, és igyekszel a maximumot kihozni a végeredményből. Fontos számodra az őszinteség, épp ezért tartanak az ismerőseid kifejezetten megbízható személyiségnek.

Ha ötödikén születtél:

Te aztán tudod, hogyan kell beszélni az emberekkel! Bármikor, bármilyen szituációban képes vagy a kommunikációra, ugyanis nagyon sokoldalú vagy, és szinte minden felkelti az érdeklődésed. Akár hobbiról, akár munkáról van szó, szükséged van a kihívásokra – miután azonban nem találsz bennük többet, gyorsan unatkozni kezdesz.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz